Ongelmista ratkaisuihin - ratkaisukeskeinen ajattelu hoitotyössä


Koulutus soveltuu sinulle, joka haluat lisätä tyytyväisyyttä omaan elämääsi ja selvitä työelämän muutosten myllerryksessä. Ratkaisukeskeisyys on käytännön strategia, joka antaa välineitä ongelmatilanteissa ja kehittämistyössä toimimiseen sekä yksilö- että ryhmätasolla.

Ratkaisukeskeinen ajattelu- ja työskentelytapa on maanläheinen ja myönteinen tapa kohdata erilaisia inhimillisen elämän haasteita ja pulmatilanteita. Ratkaisukeskeisellä työskentelyllä halutaan kehittää luovia ratkaisutapoja korostamalla toiveikkuutta, voimavaroja, edistystä ja yhteistyötä.

Tavoitteet
Opit havainnoimaan omaa ja toisten toimintaa ratkaisukeskeisyyden näkökulmasta ja löydät välineitä ongelmallisten olosuhteiden ja tilanteiden ratkaisemiseen.

Sisältö
• ratkaisukeskeisen ajattelun periaatteet
• näkökulman vaihtamisen merkitys
• ratkaisukeskeisten menetelmien käyttö ongelmien ratkaisussa esim. työelämässä

Koulutus toteutetaan lähiopetuksena. Tarkastelemme mm. osallistujien tuomia ongelmallisia tilanteita ratkaisukeskeisessä viitekehyksessä erilaisin ratkaisukeskeisin menetelmin.

Toteutukset
Koulutus on yksipäiväinen.

Koulutuspaikka on Stadin ammatti- ja aikuisopisto, Teollisuuskadun toimipaikka, Teollisuuskatu 23 A2, Helsinki.

Tutustu koulutustarjontaan ja ilmoittaudu
   
Hinta 
Koulutuksen hinta on 60 euroa (sis. alv 24%). Hinta sisältää oppimateriaalit sekä todistuksen.

Peruutusehdot 
Ilmoittautumisesi on sitova. Voit peruuttaa koulutuksen maksutta viikkoa ennen sen alkua osoitteeseen tyoelamapalvelut(at)hel.fi. Tämän jälkeen saapuneista peruutuksista perimme puolet koulutuksen hinnasta. Jos et peruuta ilmoittautumistasi tai perut sen kurssipäivänä, veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Todistetuista sairaustapauksista maksua ei peritä. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen, jos koulutusryhmä ei tule täyteen.

Lisätietoja
opettaja
Anna-Maija Ruhanen
puh. 040 334 0025
anna-maija.ruhanen(at)edu.hel.fi

Kysy lisää yrityksellesi räätälöitävistä koulutuksista tyoelamapalvelut(at)hel.fi.
JAA
25.02.2020 09:13