Kuolevan ihmisen hoitaminen -tutkinnon osa


Koulutus soveltuu sinulle, joka olet suorittanut vähintään sosiaali- ja terveysalan toisen asteen ammatillisen tutkinnon (lähihoitaja) tai sinulla vastaavassa tutkinnossa vaadittava osaaminen sekä sinulla on työkokemusta kuolevan ihmisen hoitamisesta.

Tavoitteet
Syvennät tietoa kuolevan ihmisen hoitoa ohjaavista säädöksistä ja suosituksista sekä hoitokäytänteistä, laajennat valmiuksiasi tukea ja ohjata kuolevia ihmisiä sekä heidän omaisiaan ja läheisiään sekä arvioit ja kehität työtäsi kuolevan ihmisen hoitamisessa. Koulutuksessa saat valmiudet toimia kuolevan ihmisen hoitamisessa asiantuntijana moniammatillisessa työyhteisössä.

Sisältö
Koulutuksen sisältö pääpiirteissään:
- Kuolevan ihmisen ja hänen omaistensa kohtaaminen
- Kuolevan ihmisen hoitoa ohjaavien säädösten, ohjeiden, eettisten periaatteiden sekä hyvien hoitokäytänteiden mukaan toimiminen
- Kuolevan ihmisen kokonaishoidon suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin osallistuminen erilaisissa hoitoympäristöissä 
- Kuolevan ihmisen omana hoitajana toimiminen
- Kuolevan ihmisen hoitamisen kehittäminen omassa työyhteisössä.

Koulutus vastaa sisällöltään vanhustyön erikoisammattitutkinnon valinnaisen tutkinnon osan Kuolevan ihmisen hoitaminen - tutkinnon osaa.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena, joka sisältää lähiopetusta, työssä oppimista ja työelämään liittyvien etätehtävien työstämistä. Työssä oppiminen tapahtuu omilla työpaikoilla tai koulutuksen aikana sovittavissa työssäoppimispaikoissa. Jokainen opiskelija laatii vastuuopettajan ohjauksessa oman henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman, jossa lähtökohtana on oma osaaminen ja sen kehittäminen. Opiskelu on mahdollista oman työn ohessa. 

Toteutukset 
Koulutuksessa on kymmenen lähiopetuspäivää, jotka ovat 21. ja 22.4., 18. ja 19.5., 31.8. ja 1.9., 28. ja 29.9. sekä 26. ja 27.10.2020 klo 8.30 – 15.45. Näyttö on marraskuussa 2020 tai aiemmin.

Koulutuspaikkana toimii Stadin ammatti- ja aikuisopiston Teollisuuskadun toimipiste osoitteessa
Teollisuuskatu 23 A2, 00510 HELSINKI

Tutustu koulutustarjontaan ja ilmoittaudu
   
Hinta 
Koulutuksen hinta on 200 euroa (sis. alv. 24%). Hinta sisältää oppimateriaalit sekä osatutkintotodistuksen. Koulutuksen voi myös suorittaa oppisopimuskoulutuksena.

Peruutusehdot 
Ilmoittautumisesi on sitova. Voit peruuttaa koulutuksen maksutta viikkoa ennen sen alkua osoitteeseen tyoelamapalvelut(at)hel.fi. Tämän jälkeen saapuneista peruutuksista perimme puolet koulutuksen hinnasta. Jos et peruuta ilmoittautumistasi tai perut sen kurssipäivänä, veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Todistetuista sairaustapauksista maksua ei peritä. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen, jos koulutusryhmä ei tule täyteen.

Lisätietoja 
Anita Nevankoski
anita.nevankoski(at)edu.hel.fi
puh. 040 562 2413

Kysy lisää yrityksellesi räätälöitävistä koulutuksista tyoelamapalvelut(at)hel.fiJAA
25.02.2020 09:15