Kipsauksen perusteet -lyhytkurssi

Koulutus soveltuu sinulle, joka työskentelet terveydenhuoltoalan yksikössä, jossa tarvitaan immobilisaatio-osaamista. Kurssilaisella tulee olla lääkärin, sairaanhoitajan, apu-, perus- tai lähihoitajan tai lääkintävahtimestarin tutkinto.

Tavoitteet
Kurssin tavoitteena on perehtyä tavallisimpiin ylä- ja alaraajan kipsaustekniikoihin sekä eri materiaaleihin.

Sisältö
Koulutuksessa keskitytään ranteen, kyynärvarren, kyynärpään, veneluun, nilkan ja distaalisen säären immobilisaatioon. Kurssi sisältää runsaasti käytännön harjoituksia erilaisilla materiaaleilla (puu, muovi, lasikuitu ja kalkki).

Kurssille kannattaa pukeutua rentoihin vaatteisiin. Yläraajakipsauksia varten hihaton T-paita ja alaraajakipsauksia varten shortsit mukaan.

Toteutus
Koulutus on kaksipäiväinen.
Paikkana on Stadin aikuisopisto, Teollisuuskatu 23 A2, Helsinki.

Kielitaitovaatimus kurssille on B2.

Tutustu koulutustarjontaan ja ilmoittaudu

Hinta
Koulutuksen hinta on 460 €. Hinta sisältää koulutuksen, materiaalin, todistuksen ja arvonlisäveron 24%.

Peruutusehdot
Koulutuksen voi perua veloituksetta viikkoa ennen sen alkamista osoitteeseen tyoelamapalvelut(at)hel.fi. Tämän jälkeen tulevista peruutuksista veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Veloitamme koulutuksen hinnan täysimääräisenä, mikäli koulutus on jo alkanut ja koulutukseen ilmoittautunut jättää saapumatta. Todistetuista sairaustapauksista maksua ei peritä.
Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen, jos koulutusryhmä ei tule täyteen.

Lisätietoja
Sakari Saarinen
sakari.saarinen(at)edu.hel.fi
puh. 050 401 3645

Kysy lisää yrityksellesi räätälöitävistä koulutuksista tyoelamapalvelut(at)hel.fi.JAA
25.02.2020 09:11