Häämeikit ja -kampaukset kurssi


Stadin aikuisopisto järjestää maskeeraajille, kosmetologeille ja kampaajille suunnatun kurssin, joka tähtää korkeatasoisiin häämeikkeihin ja -kampauksiin.

Tavoitteet
Nina Honkasen johdolla perehdymme hääpäivän meikkeihin ja kampauksiin. Keskitymme myös ideointiin ja kokonaisuksien rakentamiseen.

Sisältö
Miten sopia asioista asiakkaan kanssa? Miten suunnittelet kokonaisuuden asiakkaan kuvagallerian pohjalta? Millaisia keskusteluita joudut käymään, kun perustelet asiakkaalle valintojasi? Onko hinnoittelusi oikein? Tällä kurssilla voit keskittyä omien ideoittesi toteuttamiseen ja saat apua suunnittelussa opettajalta ja kollegoilta!

Lopulliset työsi voit kuvata joko itse tai pyytää paikalle kuvaajan. Määrittelet itse, millaiset kuvat haluat tehdä. Jokainen järjestää dokumentoinnin itse. Koululla on käytössä Canonin digijärjestelmäkamerat sekä studiovalot ja studiotila, jotka ovat vapaasti kurssin aikana käytössäsi. Kameran käyttöä varten tarvitset oman SD-muistikortin. Valosarjamme ovat akkutoimisia, joten et ole rajoitettu kuvamaan vain studiossa. Sovimme yhteisesti kuvausajoista, jotta kaikki pystyvät tekemään omat kuvansa loppuun asti.

Kurssi toteutetaan osallistujien omilla maskeeraus- ja kampaustuotteilla. Koululta löytyy mm. höyrystin, silitysrauta ja –lauta. Tarvikkeista sekä valokuvauksesta voit kysyä lisätietoa Jani Kylmälältä, jani.kylmala(at)edu.hel.fi.

Toteutus
Kurssi on kolmipäiväinen (18 tuntia):
Päivä 1: Nina luennoi häämeikeistä ja kampauksista. Demot. Tuotevalinnat. Asiakaskeskustelut ja perustelut valinnoille.
Päivä 2: Meikki- ja kampausharjoittelua, erilaisten tyylien ja keinojen kokeilua. Nina opastaa ja opettaa.
Päivä 3: Kokonaisuksien tekeminen ja valokuvaus. Nina ja Jani

Koulutuspaikkana on Stadin aikuisopisto, Hattulantie 2, 00550 Helsinki.

Seuraavan kurssin toteutuksesta ja aikatauluista ei ole tietoa, tiedustelut sähköpostilla Jani Kylmälä, jani.kylmala(at)edu.hel.fi. Kurssille ilmoittautuessasi laita sähköpostiin seuraavat tiedot: koko nimi, osoite ja puhelinnumero.

Hinta
Kurssin hinta on 280 € (alv. 0%, tähän koulutukseen ei tule arvonlisäveroa). Kurssimaksu sisältää opetuksen, kirjalliset materiaalit, sekä studiokaluston käyttöoikeuden. Kurssi ei kuulu erikoisammattitutkinnon piiriin.

Muuta
Koulussa on mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun tai voit tuoda omat eväät. Alueella on myös paljon hyviä lounaspaikkoja sekä ruokakauppa.

Lisätietoja
Nina Honkanen, maskeeraaja 
www.ninahonkanen.com

Jani Kylmälä, esitys- ja teatteritekniikan opettaja, valokuvausasioiden ja kurssin organisointi
jani.kylmala(at)edu.hel.fiJAA
28.05.2019 10:41