Yrityksissä tapahtuva valmennnus

Yrityksessä tapahtuvassa valmennuksessa nuoret ovat työkokeilussa fyysisesti oikeissa yrityksissä, eli olemassa olevissa työpaikoissa. Osallistujat tuetaan ja autetaan siirtymisessä työelämään tai koulutukseen.

Valmennus on tarkoitettu alle 29-vuotiaille helsinkiläisille. Valmennukseen on jatkuva haku.

Millaista on yrityksissä toimiva valmennus? Valmennus alkaa alkuvalmennusviikolla, ns. ’Startti työelämään’-ohjelmalla. Sinua valmennetaan mm. seuraavissa aiheissa: arjenhallinta, työelämän pelisäännöt, työturvallisuus, asiakaspalvelu ja oman alaan liittyvissä asioissa, sekä yrityksen esittelyä ja työnkuvaa. Alkuvalmennuksen jälkeen siirryt yritykseen työkokeiluun ja olet työkokeilussa viitenä päivänä viikossa kuusi tuntia kerralla. Sinun osaaminen tunnistetaan ja tunnustetaan työkokeilun aikana. (Klikkaa kuvaa ja saat auki PDF:n).


Työvalmentaja tukee sinua koko työkokeilun aikana ja tapaatte sovitusti kerran viikossa ja mietitte sekä teette yhdessä yksilöllisiä jatkosuunnitelmia. Työvalmentaja on jatkuvasti yhteydessä yrityksen vastuuhenkilöön tai työpaikkaohjaajaan ja varmistaa työkokeilun sujuvuudesta sekä tarjoaa tukea yritykselle.

Sinä saat työkokemusta, apua ammatinvalintaan, tukea työhön paluuseen tai koulutuksen aloittamiseen. Työkokeilun aikana voit varmistaa löytäväsi sopivan alan itsellesi.

Miten haet? Yrityksessä tapahtuvaan valmennukseen haet oman TE-toimiston kautta tai Stadin ammattiopiston kotisivujen kautta. Hakemuksen lähettämisen jälkeen työvalmentaja ottaa yhteyttä sinuun ja tapaatte alkukartoituksen tekoa varten.  Kartoituksen jälkeen sinut kutsutaan alkuvalmennukseen. Ennen siirtymistä työkokeiluun tehdään työkokeilusopimus TE-toimiston kanssa.

Etsimme lisää yhteistyökumppaneita vuodelle 2018!   
JAA
23.04.2018 10:14