Woodoo-werstas

WooDoo-werstas toimii Stadin ammatti-ja aikuisopiston toimitiloissa osoitteessa Abraham Wetterintie 4, 00810 Helsinki.

WooDoo-werstaalla on 24 työkokeilupaikkaa puu- ja keramiikkaryhmissä alle 30- vuotiaille nuorille. WooDoo-verstaalla saat aikaa ja tukea oman elämän jäsentämiseen, jotta kouluttautumiselle ja työllistymiselle olisi mahdollisimman hyvät edellytykset. Pajajakso kestää 1-6 kuukautta.

Työkokeilun aikana perehdyt käytännön työtehtäviin ja koulutusvaihtoehtoihin. Kouluttajien kanssa tutustut työturvallisuuteen ja työyhteisön pelisääntöihin sekä asetat henkilökohtaiset tavoitteet pajajaksolle. Toimintaan sisältyy myös retkiä sekä tutustumiskäyntejä alan koulu- ja työpaikkoihin. Työkokeiluun kuuluu päivittäin maksuton lounas.

Puualan ryhmässä pääset tememään erilaisia puusepän töitä. Aluksi tutustut työkaluihin ja koneisiin tekemällä pienesineitä.  Taitojen karttuessa opit valmistamaan puuntyöstökoneilla laadukkaita tuotteita ja vaikkapa kalusteita tilaustöinä.

Keramiikkaryhmässä perehdyt kuvanveistoon, saven työstämiseen sekä keramiikan viimeistely-ja koritselutekniikoihin. haluatko kokeilla dreijausta ja erilaisia savimateriaaleja? Oletko halunnut aina tehdä vaikkapa oman saviastian? Pajajakson aikana saat myös selville, mitä tarkoittaa intarsia ja puu materiaalina tulee sinulle tutuksi. Keramiikkaryhmässä kädentaitosi sekä kolmiulotteinen hahmotuskykysi kehittyy.

WooDoo-werstaalla noudatetaan päihteiden suhteen Helsingin kaupungin ohjetta nollatoleranssista.JAA
22.06.2020 13:48