Nuorten työpajat

Nuorten työpajat tarjoavat sinulle mahdollisuuden tutustua itseesi ja omiin mahdollisuuksiisi työkokeilun avulla.

Meillä Stadin ammattiopistossa perinteisiä työpajoja on neljä: Mediakylpylä, Metalliverstas, Tekstiili-ja värjäysryhmä ja WooDoo-werstas. Niiden lisäksi toteutamme työpajatoimintaa kahvila Aleksiksessa, Villa Ullaksessa ja ICT-Beginners-ryhmässä. Voit osallistua työpajatoimintaan myös yhteistyöyrityksissämme. Tutustu tarkemmin kunkin työpajan toimintaan oikealla olevien linkkien kautta.Miten pajoille haetaan?
Pajoille on haku käynnissä jatkuvasti. Kaikilla pajoilla on toimintaa elokuun puolivälistä kesäkuun loppuun saakka. Ryhmien aloituksia on keskimäärin kerran kuukaudessa.

  • Pajoille voit hakea täyttämällä sähköisen hakulomakkeen, minkä jälkeen otamme yhteyttä sinuun.
  • Voit tiedustella peruutus- tai täydennyspaikkoja myös ryhmien aloittamisen jälkeen ottamalla yhteyttä suoraan pajan työpaikkaneuvojaan. Pajojen yhteystiedot
     

Jos olet alle 29-vuotias nuori (työnhakija TE-toimistossa).Voit hakea pajalle, jos olet alle 29-vuotias helsinkiläinen ja olet ilmoittautunut työnhakijaksi TE-toimistoon. Ota yhteyttä Uudenmaan TE-toimistoon
 
Jos jo opiskelet Stadin ammattiopistossa. Voit hakea pajalle, jos opiskelet Stadin ammattiopistossa ja tarvitset tukea osaamisen hankkimiseen työpajaympäristössä. Ota yhteyttä opettajaasi, kuraattoriin tai opinto-ohjaajaan. 

Erityishaussa nyt sosiaalialan työkokeilua Kinaporin ja Kustaankartanon monipuolisessa palvelukeskuksessa. Lue lisää.
 
Pajoille voit hakea täyttämällä sähköisen hakulomakkeen, minkä jälkeen otamme yhteyttä sinuun.Mitä työpajoilla tehdään?
Työpajassa pääset tekemään harjoitus- ja tilaustöitä ja kehittämään ammatillista osaamistasi.Työkokemus parantaa mahdollisuuksiasi päästä opiskelemaan tai suoraan työhön. Työpajajaksolla ammatilliset valmiutesi kehittyvät ja taitosi pajan erikoistumisalueella kasvavat.

 
Työkokeilujaksot.  Voit päästä pajoille työkokeiluun 1-6 kuukauden jaksolle. Pajoilla toteutetaan, TE-toimiston työkokeilua tai Stadin ammattiopiston osaamisen hankkimista työpajalla . Työkokeilu työpajalla antaa mahdollisuuden tutustua ja hankkia kokemusta kyseisiltä aloilta. Työpajan jälkeisiä mahdollisia jatkopolkuja ovat: oppisopimus, opiskelupaikka tai työpaikka.

Työkokeiluajalta maksetaan työmarkkinatukea.

Työpajojen oppimisympäristöt on tunnistettu. Oppimisympäristön tunnistamisraportit löytyvät linkkeinä pajojen omilta sivuilta. Osaamisesi voidaan myös tunnustaa Stadin ammattiopiston toimesta.  
 


 
Nuorten työpajojen toiminnasta vastaa    
vs.työpajaesimies Anna-Mari Rouru, 
puh. 09 310 81417, anna-mari.rouru(at)edu.hel.fi

Muun henkilöstön yhteystiedot löydät oikeassa yläkulmassa olevasta linkistä. 

Nuorten rekrytoinnista vastaavat työpaikkaneuvojat ja työvalmentajat. 

Nuorten työpajojen asiakasrekisteri
Rekisteriseloste

    JAA
03.04.2019 14:06