Nuorten työpajat

Nuorten työpajat tarjoavat sinulle mahdollisuuden tutustua itseesi ja omiin mahdollisuuksiisi työkokeilun avulla.

Meillä Stadin ammattiopistossa perinteisiä työpajoja on neljä: Mediakylpylä, Metalliverstas, Sininen Verstas ja WooDoo-werstas. Niiden lisäksi toteutamme työpajatoimintaa kahvila Aleksissa ja Villa Ullaksessa sekä yhteistyössä yritysten kanssa. Tutustu tarkemmin kunkin työpajan toimintaan oikealla olevien linkkien kautta.Miten pajoille haetaan?
Pajoille on haku käynnissä jatkuvasti. Kaikilla pajoilla on toimintaa elokuun puolivälistä kesäkuun loppuun saakka. Ryhmien aloituksia on keskimäärin kerran kuukaudessa.

  • Pajoille voit hakea täyttämällä sähköisen hakulomakkeen, minkä jälkeen otamme yhteyttä sinuun.
  • Voit tiedustella peruutus- tai täydennyspaikkoja myös ryhmien aloittamisen jälkeen ottamalla yhteyttä suoraan pajan työpaikkaneuvojaan. Pajojen yhteystiedot
     

Jos olet alle 29-vuotias nuori (työnhakija TE-toimistossa).Voit hakea pajalle, jos olet alle 29-vuotias helsinkiläinen ja olet ilmoittautunut työnhakijaksi TE-toimistoon. Ota yhteyttä Uudenmaan TE-toimistoon
 
Jos jo opiskelet Stadin ammattiopistossa. Voit hakea pajalle, jos opiskelet Stadin ammattiopistossa ja tarvitset tukea työssäoppimisjaksollasi tai työssäoppimiseen valmentautumisjaksollasi. Ota yhteyttä opettajaasi, kuraattoriin tai opinto-ohjaajaan. 
 Mitä työpajoilla tehdään?
Työpajassa pääset tekemään harjoitus- ja tilaustöitä ja kehittämään ammatillista osaamistasi.Työkokemus parantaa mahdollisuuksiasi päästä opiskelemaan. Työpajajaksolla ammatilliset valmiutesi kehittyvät ja taitosi pajan erikoistumisalueella kasvavat.

 
Työkokeilujaksot.  Voit päästä pajoille työkokeiluun keskimäärin viiden kuukauden jaksolle. Pajoilla toteutetaan Helsingin kaupungin työelämävalmennusta, TE-toimiston työkokeilua tai Stadin ammattiopiston työssäoppimisjaksoja. Työkokeilu työpajalla antaa mahdollisuuden tutustua ja hankkia kokemusta kyseisiltä aloilta. Työpajan jälkeisiä mahdollisia jatkopolkuja ovat: oppisopimus, opiskelupaikka itse alalta tai työpaikka alan yrityksestä.

Työkokeilujalta maksetaan työmarkkinatukea.Tarjoamme työpajoissa vuosittain keskimäärin viiden kuukauden mittaisen työkokeilupaikan 270 nuorelle.

Työpajojen oppimisympäristöt on tunnistettu. Oppimisympäristön tunnistamisraportit löytyvät linkkeinä pajojen omilta sivuilta.


 
Nuorten työpajojen toiminnasta vastaa 
työpajaesimies Tarja Taskinen-Okungbowa, 
puh. 09 310 84053, tarja.taskinen(at)edu.hel.fi

Muun henkilöstön yhteystiedot löydät oikeassa yläkulmassa olevasta linkistä. Nuorten rekrytoinnista vastaavat työpaikkaneuvojat ja työvalmentajat. 

Nuorten työpajojen asiakasrekisteri
Rekisteriseloste

    JAA
15.02.2018 09:38