Kahvila Villa Ullas

Kahvila toimii osoitteessa Kallvikinniementie 6, 00980 Helsinki ja se on avoinna asiakkaille joka päivä klo 10.00–16.00. Kahvilan asiakaspalvelu: puh. 09 310 74240.

Villa Ullaksessa on 10 työkokeilupaikkaa helsinkiläisille työttömille alle 30-vuotiaille nuorille. Villa Ullas on toiminnassa ympäri vuoden ja viikonloppuna asiakkaita on erityisen paljon. Työkokeilijat toimivat kahdessa vuorossa: aamuvuorossa klo 8.30-14.30 ja iltavuorossa klo 10.30-16.30. Olethan varautunut työskentelemään myös viikonloppuisin. Työvuorolistat suunnitellaan niin, että vähintään joka kolmas viikonloppu on vapaa ja jos olet viikonlopun töissä, niin vapaapäiväsi ovat silloin viikolla.

Villa Ullaksessa saat monipuolista kokemusta asiakaspalvelusta, leivonnasta, ruoanlaitosta, omavalvonnasta ja puhtaanapidosta. Sinulla on mahdollisuus suorittaa työkokeilun aikana mm. hygieniapassi, anniskelupassi ja ensiapukortti.   Työkokeilijoille on tarjolla joka päivä ilmainen lounas, jonka lounasvuorossa oleva nuori valmistaa.

Villa Ullaksessa työskentelee neljä kouluttajaa, jotka opastavat ja perehdyttävät sinut tehtäviisi. Tukenasi on myös työpaikkaneuvoja, joka auttaa sinua jatkopaikan löytämisessä, olipa se sitten opiskelu- tai työpaikka tai joku muu sinulle sopiva palvelu.Työkokeilussa voit myös suorittaa ravintola- ja catering alan tutkinnon osia, esim. kahvilapalvelut. Työkokeilun lopuksi saat työkokeilutodistuksen.

Villa Ullas on idyllinen kahvila, joka sijaitsee kauniissa Ullaksen puistossa Kallahden uimarannan kupeessa. 1700-luvulla rakennettuun punaiseen kalastajamökkiin perustettu kahvila on toiminut vuodesta 1995 nuorten työkokeilupaikkana ja rakennus on museoviraston suojelema.

Villa Ullaksessa suurin osa valikoimasta on itse leivottua ja tuoretta joka päivä. Asiakkaat voivat nauttia herkullisen hetken idyllisessä kahvilassamme tuoreiden pullien, kakkujen, makeiden ja suolaisten piiraiden tai täytettyjen leipien kera. Suosituimpia herkkujamme ovat korvapuustit, nimikkotuotteemme Ullaspulla ja juustokakut. Lisäksi valikoimissamme on erilaisia virvokkeita ja jäätelöä. 

Kahvila on hyvin suosittu Vuosaarelaisten keskuudessa ja välillä jonoa voi muodostua jopa pitkälle ulos asti. Vuonna 2016 Helsingin uutisten järjestämässä Paras kahvila -lukijaäänestyksessä Villa Ullas sijoittui neljänneksi parhaaksi kahvilaksi Helsingissä.


Kuva Sirpa Tamminen.JAA
22.06.2020 13:54