Digitalents Academy - työpaja verkkosivujen suunnittelusta kiinnostuneille

Digitalents Academy on työpaja nuorille, jotka ovat kiinnostuneet ohjelmoinnista tai verkkosivujen suunnittelusta.

 Jos olet helsinkiläinen 17–29-vuotias työtön työnhakija ja mietit vielä seuraavaa askeltasi, voi nuorten työpaja Digitalents Academy olla sinulle oiva valinta! Työpaja sopii sinulle, jos harkitset datanomi-, tietojenkäsittelyn ammattikorkeakoulu-, yliopisto- tai työvoimakoulutukseen hakeutumista tai olet jo opiskellut alaa, mutta etsit vielä sitä sinulle sopivaa polkua.

Pajallamme voit kokeilla esim. HTML-, CSS-, Javascript-, C#-, Java- tai Python -ohjelmointia sekä tutustua käyttöliittymäsuunnittelun perusteisiin ja tietokantojen käyttöön. Toimintamme painottuu ohjelmointiin ja sovellusten kehittämiseen. Perehdymme myös ohjelmiston ketterän kehityksen menetelmiin, kuten Scrumiin ja Kanbaniin. Pajalla on myös muutamia paikkoja järjestelmänasiantuntijan tehtävistä kiinnostuneille.

Työpaja tekee yhteistyötä muun muassa Maria 01 -alueen startup-yritysten sekä alalla toimivien ohjelmistotalojen ja yrittäjien kanssa. Pääset tapaamaan alan asiantuntijoita sekä osallistumaan mielenkiintoisiin projekteihin ja tapahtumiin.

Digitalents Academy toimii Kampissa osoitteessa Lapinlahdenkatu 16, Maria 01 (Games Factoryn rakennuksessa). Päivittäinen työkokeiluaika on maanantaista perjantaihin klo 9 –15. Työkokeilun kesto on maksimissaan kuusi kuukautta. Opettajana toimii Krishna Regmi. 

Lisätietoja:
Arto Aitta
Puh. 040 829 1342

JAA
23.09.2019 12:36