Hakeminen

Ammatilliseen koulutukseen voit hakea ympäri vuoden. Voit hakea suorittamaan ammatillista perustutkintoa, ammattitutkintoa tai erikoisammattitutkintoa. Tutkinnon voit suorittaa myös oppisopimuksella, johon on erillinen hakuväylä.

Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Tutustu jatkuvaan hakuun ja jätä tarvittaessa muistutuspyyntö.

Huom! Jatkuvan haun kautta voit hakea elokuussa alkaviin koulutuksiin ohjaus- ja hakupäivissä ti 28.5.2019 ja ke 29.5.2019, kts. lisätietoa jatkuvan haun sivulla.

Mikäli et ole varma, mitä kautta hakea meille opiskelemaan, aloita tutustumalla Hakuväylät –osioon.

Hakijan oppaasta näet kaikki perustutkinnot.


HAE NYT!

Jatkuvan haun ulkopuolella olevat haut päivitetään tänne.


Do you want to work in the exciting and diverse tourism industry?

You may apply 15.4.–17.5.2019 Vocational Qualification in Tourism Industry (tourism activities organizer) / Matkailualan perustutkinto (matkailupalvelujen tuottaja).

Part of the applicants will be invited to an entrance test which will be held in English on Fri 24th of May 2019. The invitation will be sent via email during week 20. The course will commence on 7th of August 2019.

Fill the application here.


Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto (koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja / perhepäivähoitaja), hakuaika 14.3. - 22.4.2019

Lue lisää valintaperusteista ja täytä hakemus Opintopolussa.Avoimet oppisopimuspaikat — katso tiedossamme olevat avoimet oppisopimuspaikat.


Nuorten työpajat, avoimet työkokeilupaikat

  • Nuorten työpajoihin ja yrityksissä tapahtuvaan valmennukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella.

Huom! Ilmoittaudu ensin TE-toimistossa työttömäksi työnhakijaksi.Osaamisalahaku — autoala
. Autoalan opintojen täydentäminen uudella osaamisalalla. Jos sinulla on autoalan perustutkinto, voit monipuolistaa osaamistasi suorittamalla toisen osaamisalan seuraavista vaihtoehdoista:

  • autokorinkorjauksen osaamisala, autokorinkorjaaja
  • automaalauksen osaamisala, automaalari
  • autotekniikan osaamisala, ajoneuvoasentaja
  • moottorikäyttöisten pienkoneiden korjauksen osaamisala, pienkonekorjaaja
  • varaosamyynnin osaamisala, varaosamyyjä

Lue lisää koulutuksesta. Hae koulutukseen sähköisellä hakulomakkeella.Stadin ammatti- ja aikuisopisto | TÄYDENNYS- JA LYHYTKOULUTUKSET

Lisätiedot, koulutusten hinnat ja ilmoittautumisohjeet löydät klikkaamalla valitsemaasi koulutusta Lyhyt- ja täydennyskoulutukset -sivulta.

Stadin ammatti- ja aikuisopisto | TYÖPAIKKAOHJAAJAKOULUTUS
Tarjoamme koulutusta Stadin ammatti- ja aikuisopiston opiskelijoiden ohjaamiseen työpaikalla. Tarjonnastamme löytyy erilaisia koulutuksia eri tarpeisiin - tutustu valikoimaamme ja ilmoittaudu kevään 2018 ryhmiin.

Stadin ammatti- ja aikuisopisto  | LUPAKORTTIKOULUTUKSET
Koulutusvalikoimaamme kuuluvat kaikki tärkeimmät lupa- ja korttikoulutukset. Tarkemmat tiedot hakemisesta ja ilmoittautumisesta Opintojen viimeistely tai oppilaitoksen vaihto

Jos olet vaihtamassa oppilaitosta tai haluat täydentää kesken jääneet ammatillisen perustutkinnon opintosi valmiiksi, katso hakuohjeet.JAA
17.04.2019 07:43