Haussa nyt

Löydät tältä sivulta kaikki tällä hetkellä haussa olevat tutkintomme niin Stadin ammattiopiston kuin Stadin aikuisopistonkin osalta.

Stadin ammattiopisto  | HAKU TAMMIKUUSSA 2018 ALKAVIIN KOULUTUKSIIN   
Hakuaika 2.-29.10.2017

Haettavissa on sekä peruskoulu- että ylioppilaspohjaisia perustutkintoja, katso tutkinnot. Voit tarkastaa kaikki käynnissä olevat haut myös Opintopolku.fi-sivustolta.  

Haku tapahtuu Opintopolku.fi-sivuston kautta.

Jos sinulla on jo tutkinto, voit hakea erillishaussa. Hae sähköisellä lomakkeella.

Kielikoe järjestetään torstaina 9.11.2017 Hattulantien toimipaikassa. 

Stadin ammattiopisto  | HAKU SYKSYLLÄ 2017 ALKAVIIN KOULUTUKSIIN

Oli taustasi mikä tahansa - nuori peruskoulunsa tai lukion päättänyt, alaa vaihtava tai uusia haasteita haluava, koulutus kannattaa aina. Etenkin Stadin parhaassa porukassa!

Nyt haussa ovat elokuussa alkaneet ja ammatilliseen perustutkintoon tähtäävät koulutukset. Haettavissa on sekä peruskoulu- että ylioppilaspohjaisia perustutkintoja. Katso haussa olevat tutkinnot

Hae sähköisellä hakulomakkeella.

Seuraava kielikoe järjestetään tiistaina 9.11.2017 Hattulantien toimipaikassa.

Hakuaika on voimassa toistaiseksi.

Stadin ammattiopisto  |  Nuorten työpajat, työkokeilupaikat

Erityishaussa nyt:

 • Sosiaali- ja terveysalalla Kinaporin monipuolisessa palvelukeskuksessa tutustut hoiva-alaan. Täytä hakulomake.
 • Työkokeilu FC Kontun iltapäiväkerhossa. Työ sisältää mm. lasten kanssa pelailua, ulkoilua, retkeilyä, välipalan valmistamista. Rikosrekisteriote esitettävä. Täytä hakulomake.
 • Nuorten työpajoille jatkuva haku
  Mediakylpylän, Metalliverstaan, Sinisen Verstaan, WooDoo-werstaan, Villa Ullaksen ja Kahvila Aleksiksen haku on avoinna jatkuvasti. Katso hakuohjeet.
 • Stadin ammattiopisto | VALMA-koulutus, Strada-koulutus ja Avoimet opinnot

  • VALMA- koulutus
   Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavaan koulutukseen eli VALMAan on jatkuva haku. Koulutus on tarkoitettu perusopetuksen suorittaneille nuorille, joilla ei ole toisen asteen tutkintoa. Koulutus sopii myös aikuisille, maahanmuuttajille ja alan vaihtoa suunnitteleville, jotka haluavat parantaa valmiuksiaan opiskella ammatillinen perustutkinto. Opinnot alkavat joustavasti. Täytä hakulomake. Lue lisää VALMA-koulutuksesta.
  • Strada-koulutus
   Strada-koulutus on tarkoitettu nuorille, jotka ovat suorittaneet loppuun perusopetuksen valmistavan opetuksen. Strada-koulutus tarjoaa valmiuksia jatkaa ammatillisiin opintoihin ja tarjoaa tietoa eri koulutuksista ja ammateista. Koulutukseen haetaan omalla sähköisellä hakulomakkeella. Hakulomake on tulossa.
  • Avoimet opinnot
   Avoimet opinnot on tarkoitettu sinulle helsinkiläinen 16–29 -vuotias nuori. Avoimia opintoja voit opiskella myös, jos olet jo Stadin ammattiopiston opiskelija.

  Tervetuloa tutustumaan avoimien opintojen syksyn 2017 ja kevään 2018 monipuoliseen koulutustarjontaan. Koulutukset ovat lähinnä lyhytkestoisia, mutta muutamia pidempiäkin koulutuksia on tarjolla. Opiskelu on sivutoimista.

  Avoimiin opintoihin ilmoittaudutaan Wilman kautta.

  Opintojen viimeistely tai oppilaitoksen vaihto
  Jos olet vaihtamassa oppilaitosta tai haluat täydentää kesken jääneet ammatillisen perustutkinnon opintosi valmiiksi, katso hakuohjeet.    

  Täydennä autoalan osaamistasi
  Jos sinulla on autoalan perustutkinto, voit monipuolistaa osaamistasi suorittamalla toisen osaamisalan seuraavista vaihtoehdoista:

  • autokorinkorjauksen osaamisala, autokorinkorjaaja
  • automaalauksen osaamisala, automaalari 
  • autotekniikan osaamisala, ajoneuvoasentaja 
  • moottorikäyttöisten pienkoneiden korjauksen osaamisala, pienkonekorjaaja 
  • varaosamyynnin osaamisala, varaosamyyjä

  Lue lisää koulutuksesta.

  Hae koulutukseen sähköisellä hakulomakkeella.

  Stadin aikuisopisto | PERUSTUTKINNOT

  Katso kaikki Stadin aikuisopiston ajankohtaiset haut Opintopolku.fi-sivustolta ja jatkuvan haun koulutukset erillisestä tiedostosta.

  Jatkuva haku 

  Stadin aikuisopisto |   AMMATTITUTKINNOT

  • Hierojan ammattitutkinto, hakuaika 2.10.-13.11.2017
   Hierojan ammattitutkinnon valmistavaan koulutukseen valitaan soveltuvuuskokeen perusteella. Soveltuvuuskoe koostuu kirjallisesta tehtävästä, psykologisesta testistä, psykologin ja opettajan haastatteluista sekä liikuntatestistä. Soveltuvuuskokeen hinta on noin 55 euroa. Pääsy- ja soveltuvuuskokeet järjestetään 21.-22.11.2017. Hakijat kutsutaan pääsykokeeseen hakemusten perusteella sähköpostitse. Täytä hakulomake.

  Erillishaku 2.-16.10.2017

  Media-alan ammattitutkinto
  Lue lisää koulutuksesta ja hae koulutukseen sähköisellä hakulomakkeella.

  Erillishaku 2.10. - 27.10.2017

  Valokuvaajan ammattitutkinto
  Valokuvaajan ammattitutkinto (VAT) antaa valmiudet toimiatyösuhteisena tai itsenäisenä ammatinharjoittajana. Lue lisää koulutuksesta. Hae Opintopolun kautta.

  Jatkuva haku

  Stadin aikuisopisto | ERIKOISAMMATTITUTKINNOT

  Jatkuva haku

  Stadin aikuisopisto | TÄYDENNYS- JA LYHYTKOULUTUKSET

  Lisätiedot, koulutusten hinnat ja ilmoittautumisohjeet löydät klikkaamalla valitsemaasi koulutusta Lyhyt- ja täydennyskoulutukset -sivulta

  Stadin aikuisopisto | TYÖPAIKKAOHJAAJAKOULUTUS

  Tarjoamme koulutusta Stadin ammatti- ja aikuisopiston opiskelijoiden ohjaamiseen työpaikalla. Koulutus antaa ohjaustyötä tekeville työvälineitä, valmiuksia ja vertaistukea, ja se sopii niin uusille kuin kokeneemmillekin työpaikkaohjaajille. Lue lisää ja ilmoittaudu syksyn 2017 ryhmiin.   

  Stadin aikuisopisto | LUPAKORTTIKOULUTUKSET

  Koulutusvalikoimaamme kuuluvat kaikki tärkeimmät lupa- ja korttikoulutukset. Tarkemmat tiedot hakemisesta ja ilmoittautumisesta 

  Stadin aikuisopisto | ERITYISESTI MAAHANMUUTTAJILLE SUUNNATUT KOULUTUKSET

  Stadin osaamiskeskuksen järjestämät koulutukset ja palvelut. Koulutuksiin haetaan TE-toimiston kautta. 

  BAANA – suomen kieltä aikuisille maahanmuuttajille  
  POLKU – suomen kieltä aikuisille maahanmuuttajille
  Koulutuksiin on jatkuva haku. Hae koulutukseen.

  Väylä työhön -koulutukset

  Väylä työhön –hankkeessa pilotoidaan uusia koulutuksia kotoutumislain piirissä oleville maahanmuuttajille. 4.9.2017 on alkamassa uraohjausta, johon on vielä vapaita paikkoja.  Valmennukseen hakeudutaan ohjatusti TE-toimiston kautta. Lue lisää: Hiusalan uravalmennus

  Lisätietoja koulutuksista antaa hankevastaava Doris Sikiö, doris.sikio(a)edu.hel.fi, puh. 040 535 64 78.
 • JAA
  20.10.2017 10:51