Opiskelijapalvelut

 

Hakutoimisto. Stadin AO:n hakutoimistosta saat tietoa, neuvontaa ja ohjausta koulutukseen hakeutumisesta. Voit kysyä tietoa eri opiskelu- ja tutkinnonsuorittamismahdollisuuksista sähköpostitse tai puhelimitse. Vaihtoehtoisesti voit käydä hakutoimistossa paikan päällä tapaamassa opintosihteeriä tai opinto-ohjaajaa.
  

Yhteystiedot ja aukiolo


puh. 09 310 89318
sähköposti: hakutoimisto(at)edu.hel.fi

Hattulantie 2, 1 krs, 00550 Helsinki
PL 55306, 00099 Helsingin kaupunki

Hakutoimisto on avoinna 
ma–pe 10.00–14.00.
 

 Opintotoimisto. Opintotoimistossa opintosihteerit palvelevat opiskelijoita opiskeluun liittyvissä asioissa. Opintotoimistosta opiskelijat saavat muun muassa erilaisia opiskeluun liittyviä lomakkeita ja todistuksia, kuten opintosuoritusotteita, opiskelutodistuksia eri viranomaisia varten ja muita lakisääteisiä opintoihin liittyviä todistuksia ja asiakirjoja. Opintotoimisto pitää yllä opiskelijoiden henkilö- ja yhteystietoja, joten niiden muuttumisesta on tärkeää ilmoittaa opintosihteerille.

Opintotoimistojen yhteystiedot toimipaikoittain.

 Opinto-ohjaus.
Opinto-ohjaajat tukevat opiskelijoita opintojen suunnittelussa, valinnassa ja henkilökohtaisten opiskelusuunnitelmien laatimisessa. Opinto-ohjaajat ovat tukena koko opintojen ajan. He myös auttavat urapolun suunnittelussa ja ohjaavat jatko-opintoihin ja työelämään.

Opinto-ohjaajien yhteystiedot.
 Kansainvälinen toiminta. Stadin AO tarjoaa mahdollisuuksia suorittaa tutkintoon kuuluva työssäoppimisjakso ulkomailla. Ulkomaanjakso kerryttää oman ammattialan osaamista, kielitaitoa ja vieraiden kulttuurien tuntemusta. Lue lisää kansainvälisestä vaihdosta.

Hankkeiden, vierailujen ja muiden kansainvälisten yhteistyöasioiden tiimoilta voit olla yhteydessä kansainvälisten asioiden koordinaattori Eerika Kantoseen, puh. 09 310 89341, 040 334 7859 tai eerika.kantonen(at)edu.hel.fi.
 


Huom! Opiskelijahuollon, terveydenhoidon, urasuunnitteluohjaajien ja muiden opiskelijan hyvinvoinnin tukena olevien palveluiden yhteystiedot löydät Opiskelijan -sivuilta.

 JAA
18.11.2020 10:41