Tervetuloa Stadin ammatti- ja aikuisopistoon!

Meillä Suomen suurimmassa ammattiopistossa, Stadin ammatti- ja aikuisopistossa, opiskelee noin 17 000 nuorta ja aikuista yli 50 eri ammattiin. Toimimme Helsingin kaupungin alueella 15 eri toimipaikassa. Koulutuksenjärjestäjä on Helsingin kaupunki ja henkilöstöä meillä on noin 1000. 

Stadin ammatti- ja aikuisopisto järjestää

  • ammatillista peruskoulutusta
  • ammatillista täydennyskoulutusta
  • oppisopimuskoulutusta ja
  • nivelvaiheen koulutusta

Stadin ammatti- ja aikuisopistossa voit opiskella joustavasti eri oppimisratkaisuin. Opintojen suunnittelussa huomioidaan aina opiskelijan aiempi osaaminen esimerkiksi yhdistämällä oppilaitosmuotoista opiskelua ja oppisopimuskoulutusta. Lisäksi nuorten koulutuksessa on mahdollista suorittaa lukio-opintoja sekä hakea ohjattuun urheiluvalmennukseen.

Stadin ammatti- ja aikuisopiston Brygga sisältää nivelvaiheen koulutukset ja palvelut. Siihen kuuluvat ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus (VALMA), osa kaupungin perusopetuksen lisäopetuksesta (kymppiluokat), avoimet opinnot ja nuorten työpajatoiminta.

Keväällä 2016 Stadin ammattiopiston palvelut laajentuivat Stadin osaamiskeskuksella, joka tarjoaa kuntoutuksen, koulutuksen ja työllistymisen palveluita aikuisille maahanmuuttajille.

Kun suoritat ammatillisen koulutuksen, saat laaja-alaiset valmiudet toimia oman alasi erilaisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä sekä kehittää ammattitaitoasi läpi elämän. Lisäksi ammatillinen perustutkinto antaa sinulle yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.


Linkkejä

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

 JAA
07.03.2019 15:43