Suoraan sisältöön

Hietaniemenkadun palvelukeskuksen palvelut

Päivätoiminnat

Päivätoiminnat kattavat ruoka- ja hygieniapalvelut. Palvelukeskus tarjoaa asiakkailleen maksuttoman aamiaisen, sekä edullisen lounaan ja päivällisen kaikkina viikon päivinä. Sauna-  ja suihkutilat ovat käytössä joka päivä, mahdollisuus saada lahjoitusvaatteita, sekä pesettää päällä olevat vaatteet maksutta.

Päivätoiminta
-  avoinna joka päivä klo 7.30-18
-  aamiainen klo 7.30-9.30
-  lounas klo 11-13
-  päivällinen klo 16.15-17.30
-  sauna ja pesula klo 7.30-13

Ateriamaksut
-  ateria 1,10 e
-  kahvi/ tee ja voileipä  0,55 e


Sosiaali-  ja terveyspalvelut

Palvelukeskuksessa on mahdollista asioida ilman ajanvarausta sairaanhoitajalla, lääkärillä, sosiaalityöntekijällä ja sosiaaliohjaajalla. Palvelukeskuksessa toimii säännöllisesti myös eri yhteistyökumppaneiden vastaanottoja, näihin lukeutuvat  päihdepoliklinikka, erityishoidon poliklinikka, erityisdiakonia ja jalkaterapeutti.

Hätämajoitus

Avoinna klo 17-8. Vuodepaikkoja 9 naisille ja 43 miehille. Palvelu on tarkoitettu vailla yösijaa oleville asunnottomille. Lähetettä ei tarvita. Palvelu on asiakkaalle maksutonta.

Tilapäinen asumispalveu

Tilapäinen asumispalvelu tarjoaa yhden hengen soluhuoneet 43:lle miehelle ja 9:lle naiselle. Palvelu on tarkoitettu asumispäivystyksessä yöpyville tai ulkona asuville ja siihen hakeudutaan palvelukeskuksen sosiaaliohjaajien tai sosiaalityöntekijöiden kautta. Maksu 14,20 e/ vrk06.12.2019 00:06