Suoraan sisältöön

Tietoja haetaan, ole hyvä ja odota...

Liikunnan riemua ja hauskaa yhdessäoloa

Opiskelijakunnan hallituksen järjestämä liikuntapäivä pidettiin to 3.9.2015. Liikunnan riemua oli tarjolla monien eri lajien parissa. Valikoimissa oli jo tuttuja juttuja, kuten kävelyretki Uutelan kauniissa ympäristössä, eri palloilulajeja ja pyöräilyä, sekä uudempia tuttavuuksia, kuten sup-lautailua, ilma-akrobatiaa, joogaa ja zumbaa. Päivä päättyi pesäpallopeliin abit vastaan opet. Abiturientit veivät voiton tasaisen kamppailun jälkeen.

Ai Weiwein näyttelyssä

Historian 6. kurssin ryhmä vieraili Tennispalatsin HAM taidemuseossa kiinalaisen taiteilijan, yhteiskunnallisen kommentoijan Ai Weiwein näyttelyssä. Ennen vierailua kurssilaiset tutustuivat Kiinan historiaan ja nykytilanteeseen. Erityisesti ihmisoikeusasiat ja demokratian puute puhuttivat opiskelijoita, jotka näyttelyssä kuvasivat vaikuttavia teoksia ja pohtivat taidetta yhteiskuntakritiikin kautta.

Vieraana tietokirjailija Satu Itkonen

"Taidekuvat avaimena parempaan vuorovaikutukseen? Taide itsessään ei paranna, mutta taiteen kanssa ja sen avulla voimme pyrkiä parempaan kanssakäymiseen, rikkaampaan vuoropuheluun ja hauskempaan arkeen." 11.11.2015 Vuolussa vieraili tietokirjailija Satu Itkonen, joka kertoi tavoista puhua ja kirjoittaa taiteesta ymmärrettävästi ja käyttää taidekuvia siltoina ihmisten välillä.