Yhteystiedot ja palveluajat

Neuvonta ja arkisto /  Ennakkoneuvottelut  / Lupahakemus / Erityissuunnitelmat / Työmaavaihe / Oikaisuvaatimus

Virasto palvelee ilman ajanvarausta tulevia arkisin kello 9–14. Vahtimestari päästää sovittuihin tapaamisiin tulevat tai oikaisuvaatimusta tuovat asiakkaat virastoon kello 8.15–9 ja 14–16. 
 

Huomaa aukioloajat!

Neuvonnan aukioloaika muuttuu, se palvelee 1.2. alkaen kävijöitä maanantaista torstaihin kello 9–13. Puhelinpalvelun uusi palveluaika on ma–to 10–13.

Arkisto sulkeutuu keskiviikkona 1.3. poikkeuksellisesti jo kello 13.00.
 

Neuvonta ja arkisto, 6. krs

Palvelupiste Tellinki neuvoo luvanvaraisuuteen tai hankkeen käynnistämiseen liittyvissä yleisissä kysymyksissä. Tellingistä saat myös arkistoidut rakennuslupa-aineistot. Tellinki palvelee seuraavasti:

  • Neuvonta ma-to, kello 9–13
  • Puhelinpalvelu  ma-to, kello 10–13, p. 09 310 26363
  • Arkisto arkisin kello 9–14
  • Arkiston puhelinpalvelu arkisin kello 9-10, p. 09 310 26301

Jos haluat tietoa jo käsittelyyn otetusta hankkeesta, ota yhteyttä asian käsittelijään. Saat hänen yhteystietonsa ja puhelinaikansa Yhteystiedot alueittain -sivulta. 


Ennakkoneuvottelut 

Pientalon rakennuttajien toivotaan tulevan keskustelemaan lupakäsittelijän kanssa sen jälkeen, kun he ovat hankkineet tontin. Palaveriin kannattaa tulla jo ennen suunnittelun aloittamista.

Suunnittelija voi varata ajan ennakkoneuvotteluihin lupasihteeriltä heti kun hankkeen suunnittelu käynnistyy.  Ennakkoneuvottelu käydään alueen lupakäsittelijän kanssa. Lupasihteereiden palveluajat arkisin:


Lupahakemus

Aluettasi palveleva sihteeri ottaa vastaan lupahakemuksia viraston 5. ja 7. kerroksessa. Lupasihteereiden palveluajat arkisin:

Viraston vahtimestari (1. krs) ottaa vastaan lupahakemuksia, jotka tuodaan muulloin virka-aikana. Myös Lupapiste.fi-palvelussa voi edistää useita hankkeita.


Erityissuunnitelmat

Voit varata erityissuunnitelmien toimittamista varten ajan aluetta palvelevalle tarkastajalle arkisin kello 8.30–16.00 numerosta 09 3102 6300.


Työmaavaihe

Voit tehdä aloittamisilmoituksen ja varata ajan rakentamisen aikaisiin katselmuksiin suoraan aluettasi palvelevalta tarkastajalta puhelimitse tai sähköpostilla. Hae tarkastajan yhteystiedot.


Oikaisuvaatimuksen jättäminen

Voit jättää lupapäätöstä koskevan oikaisuvaatimuksen virka-aikana kaupunginosaasi palvelevalle lupasihteerille. Lue lisää muutoksen hakemisesta

 

JAA