Yhtenäiskoulu

Koulumme on yhtenäinen peruskoulu, jossa on vuosiluokat 1–9. Koulussa on kaksi erityisluokkaa ja koulun oma iltapäiväkerho. Koulussamme on 7.luokalta alkaen kotitalous ja liikunta -painotus, johon haetaan erillisellä soveltuvuuskokeella.

[2.12.2016] TAMMIKUUN TIEDOTUSTILAISUUDET YHTENÄISKOULUSSA

Tiedotustilaisuus seitsemännelle luokalle siirtyvien ja hakevien oppilaiden huoltajille ma 16.1. klo 18
Kun oman koulumme oppilas jatkaa Yhtenäiskoulussa, hänen ei tarvitse täyttää ja palauttaa oppilastietolomaketta. Paikka omassa koulussa on aina olemassa.

Yhtenäiskoulun painotus: kotitalous ja liikunta
Yhtenäiskouluun voi hakeutua painotettuun opetukseen seitsemännelle vuosiluokalle. Vuosiluokilla 7-9 on kotitalous ja liikunta -painotus.

Lue lisää

[2.12.2016] OPPILAAKSIOTTO, TULEVAT YKKÖSET

Koskelan ala-asteen koululla, Yhtenäiskoululla ja Käpylän peruskoululla on yksi yhtenäinen, laajennettu oppilaaksiottoalue. Päätöksen lähikoulusta laajennetulla oppilaaksiottoalueella tekee aluepäällikkö sisaruuden ja koulumatkan perusteella. Oppilas saa kotiin kirjeen, josta koulupaikka selviää. Opetuslautakunnan suomenkielinen jaos päättää kouluissa aloittavien ekaluokkalaisten enimmäismäärän.

Huoltaja voi kuitenkin ilmoittaa lapsensa myös muuhun kuin aluepäällikön osoittamaan lähikouluun. Tällöin koulun rehtori tekee päätöksen toissijaisesta oppilaaksiotosta, mikäli koulussa on tilaa. Kouluun ilmoittautuminen on keskiviikkona 25.1.2017 klo 8-10 ja klo 17–19.

Rehtori Sari Sola vastaa kysymyksiin Yhtenäiskoulusta puhelimitse tai sähköpostiviestein.
Puh. (09) 310 82301
sari.sola@hel.fi

Tervetuloa Yhtenäiskouluun!

[27.9.2016] KUTSU ALUEELLISEEN TIEDOTUSTILAISUUTEEN KÄPYLÄN PERUSKOULUN, YHTENÄISKOULUN JA KOSKELAN ALA-ASTEEN TULEVIEN OPPILAIDEN HUOLTAJILLE

Käpylän peruskoulu, Yhtenäiskoulu ja Koskelan ala-asteen koulu kutsuvat tulevien ekaluokkalaisten huoltajat yhteiseen infotilaisuuteen tiistaina 22.11.2016 klo 18.00.

Tilaisuus järjestetään Helsingin Luonnontiedelukion auditoriossa, Mäkelänkatu 84. Lue lisää


www.ynk.edu.hel.fi 
Rehtori Sari Sola
Tarkemmat yhteystiedotJAA
02.12.2016 14:08