Usein kysyttyä

Täältä löydät tietoa liikuntaviraston liikuntapaikkojen aukioloajoista, hinnoista, tapahtumista sekä tarjoamaamme materiaalia.

Mitä ohjattua liikuntaa liikuntavirasto järjestää?
Liikunta- ja hyvinvointipalvelut järjestävät liikuntakursseja kaikenikäisille mm. uimakouluja, vesivoimistelua ja ohjattua kuntosaliharjoittelua.

Mistä saa pääkaupunkiseudun ulkoilukarttaa?
Ulkoilukarttaa voi noutaa mm. Töölön kisahallista, Liikuntamyllystä ja Pirkkolan liikuntapuistosta. Sähköinen kartta löytyy täältä

Miten liikuntapaikat ovat avoinna juhlapyhinä?
Liikuntapaikkojen poikkeusaukioloajat löytyvät poikkeusaukioloaikasivuilta. Katso myös sisä- ja ulkoliikuntapaikkojen omilta sivuilta aukioloaikoja.

Missä Helsingissä voin harrastaa jotakin tiettyä lajia?
Yli 400 liikuntaseuraa järjestää Helsingissä erilaista kilpailu- ja harrastustoimintaa kaikenikäisille.

Miten voi varata vuoroja liikuntaviraston toimipaikkoihin?
Yksittäisvuorot: ota yhteyttä liikuntapaikkavarauksiin: Töölön kisahalli, Paavo Nurmen kuja 1 E, avoinna arkisin klo 9 - 16. Yleistä tietoa liikuntapaikkavarauksista.

Voinko maksaa uimahalli- ja kuntosalikäyntini liikuntarahalla?
Normaalihintaisten uimahalli- ja kuntosalikorttien ja -maksujen maksamiseen voi käyttää seuraavia liikuntarahoja: Liikunta- ja kulttuuriseteli, Virikeseteli ja Tyky-seteli. Lisäksi Sporttipassilla ja Yrityslipulla (Liv:n kertaliput) voi maksaa uimahalleissa, mutta ei kuntosaleilla.

Liikuntarahaa ei voi käyttää erityisuimakortin tai alennushintaisten (hintaryhmä muut: lapset (alle 18-v.), eläkeläiset, opiskelijat, liikuntarajoitteiset (60 %), työttömät, varusmiehet ja siviilipalvelusta suorittavat) tuotteiden maksamiseen.

JAA