Leikkipuisto Viiri

Herukkakuja 3, 00300 Helsinki, kartta
PL 30914, 00099 Helsingin kaupunki
Puh. 09 3104 1786
Sähköposti lp.viiri@hel.fi
Facebook
Henkilökunta

Avoinna ma-pe klo 9-16

Leikkipuisto Viiri on suljettu kesällä 3.7.-6.8.2017.

Ajankohtaista
Viikko-ohjelma

Koululaiset
- Koululaisten omat jutut
Vihreä lippu
Metsäkerho
Vauvaperhetoiminta
Uniohjaus leikkipuistoissa

Asiakaskyselyn toimenpiteet syksy 2015 (pdf)

Viiripuisto sijaitsee Pikku Huopalahdessa. Ympäristöltään Viiri on vehreä. Puistoa ympäröivät pikkujoet puusiltoineen, lampi, viljelyspalstat ja vihreät kukkulat. 

Pihalla on amfi, taidevaunu, kivipatsaita ja pieni kahluuallas vesisuihkuineen. Punainen Tupa on kaikkien käytettävissä koko aukioloajan.

Sisällä on mahdollisuus leikkiä, pelata, lueskella ja osallistua puiston toimintaan. Itsepalvelukahvila toimii päivittäin.

Viiripuisto on avoin kohtaamis- ja toimintapaikka. Alueen asukkailla on jatkuva mahdollisuus ideoida ja toteuttaa toimintaa - ottaa puisto omakseen.

Toiminta-ajatuksena on tarjota lapsille ja aikuisille avoin, monipuolinen vapaa-ajanviettopaikka, jossa on turvallinen ja myönteinen ilmapiiri.

Toiminnan sisältönä on myös Vihreä Lippu -ympäristökasvatusohjelma. Tavoitteena on vähentää Viirin jätemäärää, suosia kohtuullista kuluttamista ja kestävää elämäntapaa kertakäyttöisyydestä luopuen.

Leikkipuiston tilojen vuokraaminen

Leikkipuiston tiloja luovutetaan tilapäiseen käyttöön, kuten perhejuhliin ja kokouksiin, iltaisin tiistaina ja torstaina sekä viikonloppuisin. Tuntiveloitus on arkisin 13,52 euroa ja viikonloppuisin 20,34 euroa. 

Tilankäyttöasioissa voi olla suoraan yhteydessä leikkipuiston ohjaajiin perjantaiaamupäivisin klo 9.00-11.30.

Lisätietoja
Tilojen vuokraamisestaJAA
09.03.2017 09:50