Torit, kirpputorit ja markkinat

Helsingissä toimii kuusi toria, joista aktiivisimmat ovat Kauppatori ja Hakaniemen tori. Viime vuosina myös pienille kaupunginosatoreille on tullut elämää, kun esimerkiksi piskuinen Fredrikin tori on täyttynyt tapahtumista.

Kesäaikaan legendaarinen Hietalahden kirpputori on yksi suosituimmista kauppapaikoista ja myyntipaikka kannattaakin varata hyvissä ajoin. Paikkoja kesäaikaan voi varata verkon kautta osoitteessa hietsunkirppis.fi.

Perinteistä markkinatunnelmaa löytyy Hakaniemen torilta joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina ja myös Ylä-Malmin torilta muutamana markkinapäivänä vuodessa. Viljelijöiden itse järjestämissä Teurastamon Maalaistentori -tapahtumissa kaupunkilaiset pääsevät ostamaan ruokaa suoraan viljelijöiltä. Tarkista Maalaistentorien päivämäärät Teurastamon sivuilta!

Järjestä tapahtuma torilla tai Teurastamolla! 

Tiesitkö, että myös toreilla voi järjestää tapahtumia? Tutustu tapahtumajärjestämisen ehtoihin ja täytä tapahtumahakemus Tukkutorin sivuilla. Jos haluat järjestää tapahtuman Teurastamolla, lisätietoa löydät Teurastamon sivuilta.

 

 JAA
21.04.2017 08:44