Päänavigaatio Alanavigaatio Sisältö
Pienennä tekstiä Suurenna tekstiä  | 
|  
 
Suomen opetus. Kuva: Rhinoceros Oy/Mari Hohtari
Hae sivuiltamme:

Sivukartta
Hae palveluja
Hae puhelinnumeroita
31.10.2014
Suomenkielinen työväenopisto >  Opiskelu >  Maahanmuuttajat > 
 Maahanmuuttajat
Kuuntele

In English       По-русски

Syksy 2014

Suomen kielen kursseja järjestetään alkeiskursseista pitkälle edenneiden opiskelijoiden kursseihin. Eri tasoisia kursseja on kymmeniä eri puolilla Helsinkiä. Kurssit alkavat syyskuun tai tammikuun puolessa välissä. Useimmat kurssit alkavat syyskuun tai tammikuun alkupuolella. 

Kursseja on aamuisin, päivisin ja iltaisin. Tavallisesti kurssi kestää kolme kuukautta, ja kurssilaiset kokoontuvat kaksi kertaa viikossa (5-6 t/vk). Intensiivikursseilla kurssikertoja on yleensä neljä viikossa (12 t tai 13 t/vk).

Opetuskielenä on pääsääntöisesti suomi. Opettaja voi tarvittaessa käyttää jotakin muuta kieltä apukielenä. Jos opetuskieli on selkeästi jokin muu kuin suomi, se on mainittu kurssin nimessä tai kurssikuvauksessa.

Maahanmuuttajille suunniteltuja kursseja on myös seuraavissa aineissa: tietotekniikka, kotitalous, käsityöt, kuvataiteet, musiikki ja vieraat kielet. Lisäksi opistossa on suomen- ja venäjänkielisiä luentoja Suomen kulttuurista, yhteiskunnasta ja historiasta.

Kurssimaksut ja alennukset
Kurssin hinta riippuu sen kestosta. Tavallisesti suomen kielen kurssi kestää 70 tuntia, jolloin sen hinta on 44 €. Tarkemmat hinnat löytyvät kunkin kurssin kohdalta. 

Maahanmuuttajien kurssihinnoissa on jo otettu huomioon 50 % alennus. Muita alennuksia kyseisille kursseille ei myönnetä. Poikkeuksena ovat opintosetelikurssit. 

Kurssitodistus
Saat halutessasi kurssitodistuksen toimistosta, jos olet ollut läsnä vähintään 2/3 opetuskerroista.


26.05.2014
 
   
Sivun ylläpito: Suomenkielinen työväenopisto | Palaute | | Alkuun |

Helsingin kaupunki - Suomenkielinen työväenopisto