Päänavigaatio Alanavigaatio Sisältö
Pienennä tekstiä Suurenna tekstiä  | 
|  
 
Suomen opetus. Kuva: Rhinoceros Oy/Mari Hohtari
Hae sivuiltamme:

Sivukartta
Hae palveluja
Hae puhelinnumeroita
21.12.2014
Suomenkielinen työväenopisto >  Opiskelu >  Maahanmuuttajat > 
 Maahanmuuttajat
Kuuntele

In English       По-русски

Helsingin työväenopisto tarjoaa aikuisille eri ainealojen kursseja: kielet, kotitalous, kuvataide, käsityö, musiikki, tanssi, teatteri, tietotekniikka jne. Ohjelmassa on myös eriaiheisia maksuttomia luentoja ja maahanmuuttajille, senioreille tai lapsiperheille suunnattuja kursseja. Työväenopistolla on oma kirjasto, kielistudio, avoin oppimiskeskus Aino ja Mikrotuvat.

Kurssien opetuskielenä on suomi ellei kurssitekstissä ole toisin mainittu. Ilmoittautuminen syyslukukauden kursseille alkaa elokuun puolessa välissä ja kevätlukukauden kursseille joulukuun alussa. Kursseille voi ilmoittautua myöhemminkin mikäli on vapaita paikkoja. Opetusta on tavallisesti kerran viikossa 2-4 tuntia. Suomen kielen opetusta on 2-4 kertaa viikossa 1-4 tuntia kerralla. Kursseja järjestetään eri puolilla Helsinkiä.

Kurssin suoritus ja todistukset
Opiskelija on suorittanut kurssin, kun hän ollut läsnä 2/3 opetuskerroista sekä yhdellä neljästä viimeisestä kerrasta ja on maksanut kurssimaksun. Opiskelija saa kurssista halutessaan läsnäolotodistuksen.

Kurssin maksaminen
Ilmoitus kurssilaskusta lähetetään opiskelijan sähköpostiosoitteeseen. Maksulinkki on aktiivinen 2 vkoa. Jos laskua ei ole maksettu maksulinkin kautta, lasku lähetetään kotiin kurssin alkamisen jälkeen.

Alennukset
Maahanmuuttajien kurssihinnoissa on jo otettu huomioon –50 % alennus. Muita alennuksia kyseisille kursseille ei myönnetä. Poikkeuksena opintosetelikurssit:

Opinto-ohjelma, kevät 2015


19.12.2014
 
   
Sivun ylläpito: Suomenkielinen työväenopisto | Palaute | | Alkuun |

Helsingin kaupunki - Suomenkielinen työväenopisto