Päänavigaatio Alanavigaatio Sisältö
Pienennä tekstiä Suurenna tekstiä  | 
|   På svenska   |   In English   |
 
Rakennusvirasto >  Helsinki kaikille > 
 Helsinki kaikille 2002–2011
Kuuntele

Helsinki kaikille -projektin tavoitteena on kaupunki, jossa kaikkien on helppo liikkua ja toimia. Päämäärämme on Helsinki, jonka kadut ja puistot, rakennukset ja julkisen liikenteen ratkaisut ovat helppokulkuisia ja toimivat saumattomasti yhteen. Julkiset palvelut ovat kaikkien saavutettavissa.

Helsinki kaikille on kaupunginhallituksen päätöksellä ja rakennusviraston johdolla vuonna 2002 aloitettu yhteistyöprojekti. Hankkeessa ovat mukana kaupungin virastojen, vanhus- ja vammaisjärjestöjen, asukkaiden, valtionhallinnon, kiinteistöjen, elinkeinoelämän sekä järjestöjen edustajat. Projekti jatkuu vuoteen 2011.

Helsingistä tulee kaupunki kaikille, kun esteettömyyden toteuttaminen on osa jokaisen viraston ja laitoksen normaalia työtä. Esteetön kaupunki vaatii toteutuakseen myös yksityisten tahojen ponnistuksia.

Projektin organisaatio ja yhteyshenkilöt


10.01.2013
 Vinkkinurkka

Helsinki kaikille -projektin päätösjuhlaa ja -seminaaria vietettiin torstaina 8.12.2011. Täältä löydät seminaariluennot ja -materiaalit. 

***   ***   ***

Helsingin kaupungin Palvelukartasta löytyy nyt myös toimipisteiden esteettömyystiedot! Toimipisteet ovat aloittaneet esteettömyystietojen täyttämisen joulukuussa 2010 ja lisää tietoja ilmestyy jatkuvasti. Käy tutustumassa palveluun: www.hel.fi/palvelukartta. Kun kirjoitat palvelun hakukenttään sanan "esteettömyys", saat listan kaikista toimipisteistä, jotka ovat jo ehtineet täyttää esteettömyystietonsa.
 

***   ***   ***

Helsinki kaikille -projektin Internet-sivujen saavutettavuus on testattu. Lue tästä yhteenveto testausraportista.

***   ***   ***

Helsinki kaikille -projektissa valmistuneet suunnitteluohjeet löytyvät kohdasta Ohjeita suunnitteluun.

 
   
Sivun ylläpito: Rakennusvirasto | Palaute sivusta | | Alkuun |

Helsingin kaupunki - Rakennusvirasto