Päänavigaatio Alanavigaatio Sisältö
Pienennä tekstiä Suurenna tekstiä  | 
|   På svenska   |   In English   |  
 
 Kesän leireillä on vielä tilaa
Kuuntele

Mietitkö tekemistä kesäksi? Klikkaa itsesi Harrastushakuun. Esimerkiksi tällaisilta leireiltä löytyy vielä tilaa:

Seikkailuleiri 4.–5.6.
9-12-vuotiaille

Seikkailuntäyteisellä leirillä opitaan selviytymistaitoja ja tehdään retki Merirastin- ja Viikin ulkoilualueelle. Tukikohtana toimii seikkailutalo, joka sijaitsee Kallahdessa meren äärellä. Lue lisää ja ilmoittaudu.

Skeittikurssi 4. – 5.6.
9–12-vuotiaille

Tule tutustumaan skeittauksen saloihin ja opi viileimmät temput! Kurssin opettajat ovat itse lajin kokeneita konkareita. Lue lisää.

Savikerho 4.–8.6.
9–12-vuotiaille

Vapauta sisäinen kuvanveistäjäsi ja tule mukaan savikerhoon! Kurssilla muotoillaan savea useilla eri tekniikoilla, ja se sopii niin aloittelijoille kuin taitavimmillekin tekijöille. Lue lisää.

Teatterikurssi 4. – 8.6.
13–18-vuotiaille

Astu teatterin taianomaiseen maailmaan! Viikon kestävällä kurssilla tutustutaan mm. liike- ja puheilmaisuun, roolin ottamiseen, tunneilmaisuun sekä improvisaatioon. Puikoissa on ammattitaitoiset ohjaajat, mutta tarkoitus on tehdä teatteria rennolla otteella. Osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta teatterista.
Lue lisää.

Savityökurssi 4. – 8.6.
9–17-vuotiaille

Vapauta sisäinen kuvanveistäjäsi ja tule mukaan savityökurssille! Kurssilla muotoillaan savea useilla eri tekniikoilla, ja se sopii niin aloittelijoille kuin taitavimmillekin tekijöille. Lue lisää.

Kuvataiteen ja kädentaitojen päiväleiri 4. – 8.6. tai 11. – 15.6.
10–13-vuotiaille

Onko sinussa taiteilijan vikaa? Onko pääsi täynnä visioita, jotka halajavat jossain muodossa maailmaan? Tule kuvataiteen ja kädentaitojen leirille! Leirillä piirretään, maalataan, muovataan ja taiteillaan monin monituisin tavoin.

Lue lisää 4. – 8.6. leiristä
Lue lisää 11. – 15.6. leiristä.

Graffitikurssi 5. – 8.6.
13–18-vuotiaille

Tervetuloa tekemään katutaidetta! Kankaana toimivat isot vaneriseinät ja kankaat, joista tehdään suuria tauluja. Valmiista teoksista kootaan mahdollisesti näyttely Ruoholahden nuorisotalolle tai Ruoholahden metron vitriiniin. Lue lisää.

Lemmikkileiri 6.–8.6
9-12-vuotiaille

Tällä leirillä viihtyvät niin lemmikin omistajat kuin lemmikistä haaveilevat. Leirillä opetellaan lemmikin hoidon perusteita ja tutustutaan yleisimpiin lemmikkieläimiin. Lisäksi vieraillaan Fallkullan kotieläintilalla. Lue lisää ja ilmoittaudu.

Kivaprasleiri 10.–15.6.
10–13-vuotiaille

Kivaparasleiri tarjoaa kesälle muhkean aloituksen! Tule mukaan Bengtsårin luonnonkauniille leirisaarelle. Luvassa saunomista, uimista, kalastusta, melontaa, pelejä, kädentaitoja ja monenmoisia seikkailuita. Kaupanpäälle tulee tietysti myös joukko uusia kavereita. Lue lisää ja ilmoittaudu

Polkupyöränhuoltokurssi 11. – 14.6.
10–17-vuotiaat

Kaipaako fillarisi fiksausta? Tervetuloa kurssille, jolla huolletaan pyörät kuntoon! Palkkiona saat toimivan menopelin sekä korjaustaidon vastaisuuden varalle. Kurssin päätteeksi lähdetään joukolla pyöräretkelle. Lue lisää.

Kesäfemma 11.–15.6.
9-12-vuotiaille

Kesäfemma vie leiriläiset kesäisen stadin parhaisiin paikkoihin. Retkikohteina ovat mm. Korkeasaari ja Vartiosaari. Lue lisää ja ilmoittaudu.

Lentoon -kulttuuriviikko 11. – 15.6.
12–25-vuotiaille kehitysvammaisille

Toimintakeskus Hapessa järjestetään Lentoon -kulttuuriviikko kehitysvammaisille. Viikon aikana sukelletaan kuva- ja tekstiilitaiteen sekä teatterin ihmeelliseen maailmaan. Valittavana on kolme erilaista kurssia. Tule taiteilemaan sellaisena kuin olet!

Lue lisää teatterikurssista.
Lue lisää tekstiilitaidekurssista.
Lue lisää kuvataidekurssista.

Neulegraffitityöpajat

Ruttopuiston puut päällystetään neulegraffiteilla 25.8., jolloin järjestetään Knit ‘n’ Tag -tapahtuma. Tempausta varten tarvitaan tietysti paljon neulojia. 

Kaikki innokkaat ovat tervetulleita Hapen Supafly-neulegraffitityöpajoihin. Tekemisessä ei ole oikeaa tai väärää tapaa, vaan tyyli on vapaa! Neuletaito ei ole pakollinen. Työpajat pidetään toimintakeskus Hapen Värkkäämössä 4.6., 6.6., 7.6. ja 8.6. klo 13–19.

Liikuntaleiri 23. – 29.7.
10–17-vuotiaille

Kaipaatko kesääsi liikunnan iloa? Tervetuloa liikuntaleirille luonnonkauniille Bengtsårin leirisaarelle! Luvassa mm. lipunryöstöä, kesäolympialaiset, saunomista, uimista, kaupunkiretki ja paljon muuta kivaa. Yöpyminen teltoissa.    
Lue lisää ja ilmoittaudu

Fallkullan heinäkuu
9–17-vuotiaille

Tervetuloa maalaistunnelmiin Fallkullan kotieläintilalle! Heinäkuussa on luvassa navettatöitä, eläintenhoitoa ja muuta kivaa kesätekemistä.

Ilmoittaudu työnjakoihin niin pääset mukaan pyörittämään tilan arkea. Mukaan voi tulla niin monena päivänä viikossa kuin haluaa. Lue lisää

Kesätoimipaikat

Lisäksi Helsingistä löytyy paljon paikkoja, joihin voi mennä kesällä ihan muuten vaan ilman sen kummempia ilmoittautumisia. Menoa löytyy esimerkiksi nuorisopuistosta, Tattarisuon moottorihallilta ja useilta skeittipaikoilta. Lue lisää.


28.05.2012
 Lisätietoja

Harrastushaku
 

 
   
| Tietoa sivustosta | | Sivun ylläpito: Nuorisoasiainkeskus | Palaute | HOK-elanto logo | Alkuun |

Helsingin kaupunki - Nuorisoasiainkeskus