Päänavigaatio Alanavigaatio Sisältö
Pienennä tekstiä Suurenna tekstiä  | 
  |     På svenska   |   In English   |  
 
Kulttuurikeskus >  Toimipaikat > 
 Toimipaikat
Kuuntele

Keskustassa


Annantalo
Lasten ja nuorten taidekeskus Helsingin keskustassa. Annantalo on monien taiteiden talo, jonka toiminnan päämuodot ovat taideopetus, näyttelyt ja yleisötapahtumat sekä koulu- ja päiväkotiyhteistyö. 
Näytä kartalla

Caisa
Kansainvälinen kulttuurikeskus Kaisaniemessä. Caisan tarjonta painottuu monikulttuurisiin tapahtumiin ja kursseihin, joiden tavoitteena on välittää tietoa ja elämyksiä eri kulttuureista. Näytä kartalla


Eläintarhan huvila
Ulkomaisten taiteilijoiden residenssi Helsingin Hakaniemessä. Huvilan alakerrassa on yleisölle avoin, pysyvä porvariskotinäyttely.
Näytä kartalla


Espan lava
Helsingin vilkkain kesätapahtumapaikka Esplanadin puistossa. Ilmaisia konsertteja, tanssiesityksiä ja muita kulttuuritapahtumia aina vapusta elokuun loppuun.
Näytä kartalla


Harakan saari
Taiteilijoiden ja käsityöläisten työtiloja Kaivopuiston edustalla, Helsingin keskustassa. Kesäisin taiteilijat järjestävät saaren eri tiloissa yleisölle avoimia näyttelyitä.
Näytä kartalla


Savoy-teatteri
Kotimaisten ja ulkomaisten esiintyjien vierailuteatteri keskellä Helsinkiä. Savoy-teatterin ohjelmistossa keskeinen asema on maailmanmusiikilla.
Näytä kartalla


Länsi- ja Pohjois-Helsingissä

 

Kanneltalo
Läntisen Helsingin kulttuurikeskus. Kanneltalon konserttisalin tarjonnan painopiste on musiikissa, mutta myös tanssitapahtumat, teatteri ja lastenkulttuuritapahtumat rikastuttavat ohjelmistoa.
Näytä kartalla


Malmitalo
Pohjoisten ja koillisten kaupunginosien kulttuurikeskus. Malmitalon ohjelmaan kuuluu monipuolisesti teatteria, konsertteja, näyttelyitä sekä elokuvia.
Näytä kartalla

 

 

Itä-Helsingissä


Stoa
Itä- ja Kaakkois-Helsingin alueen kulttuurikeskus. Stoan ohjelmatarjonnan kärjessä ovat tasokkaat koti- ja ulkomaiset nykytanssi- ja nykysirkusesitykset.
Näytä kartalla


Vuotalo
Kulttuuritalo Vuosaaressa. Vuotalo pyrkii tarjoamaan jokaiselle jotakin. Ohjelmistossa on mm. konsertteja, lasten esityksiä, elokuvia, teatteria ja näyttelyitä.
Näytä kartalla


12.11.2012

Toimipaikkojen yhteystiedot

   
   
| Tietoa sivustosta | Sivun ylläpito: Kulttuurikeskus | Palaute sivusta |

Helsingin kaupunki - Kulttuurikeskus