Päänavigaatio Alanavigaatio Sisältö
Pienennä tekstiä Suurenna tekstiä  | 
|   På svenska   |   In English   |  
 
Hae sivuiltamme:

Sivukartta
Hae palveluja
Hae puhelinnumeroita
01.12.2015
Helsinkirekry >  Henkilöstöedut > 
 Henkilöstöedut
Kuuntele

Helsingin kaupunki  pystyy tarjoamaan henkilöstölleen monipuoliset henkilöstöedut.

 

Luotettava työnantaja - Helsingin kaupunki

Suurena työnantajana kaupunki pystyy tarjoamaan henkilöstölleen uusia tehtäviä kaupungin sisällä. Tehtäväkierron avulla työntekijä kehittää ammattitaitoaan. Työsuhde turvataan jos ei terveydellisistä syistä pysty jatkamaan tehtävissä. Jos oma työ loppuu, etsitään uusi tehtävä kaupungin sisältä. 

Henkilöstökassa on henkilöstön oma pankki

Kaupungin henkilöstöllä on käytössään oma pankkipalvelu. Henkilöstökassa hoitaa kaupungin henkilöstön talletuksia, maksupalvelua ja myöntää lainoja. Kassa voi myöntää lainaa omaan käyttöön tulevan asunnon hankkimista varten. Kassasta voi hakea myös kulutusluottoa ja sen toiminta on maksutonta. Henkilöstökassan jäseneksi voi liittyä kuka tahansa vakinaisessa tai määräaikaisessa vähintään kuuden kuukauden työsuhteessa oleva kaupungin työntekijä.

Työsuhdeasuntoja eri puolilla Helsinkiä

Kaupungilla on noin 3300 palvelussuhdeasuntoa eri puolilla kaupunkia. Helsingin kaupungin kiinteistövirasto välittää työsuhdeasuntoja mm. sosiaaliviraston, terveyskeskuksen ja opetusviraston työntekijöille.

Virkistystä merellisestä luonnosta

Kaupunki tarjoaa henkilöstölleen kahden virkistys- ja lomapaikan palvelut. Iso Iiluoto on saari Kallahden selällä ja Kallioranta sijaitsee Vartiosaaressa Laajasalon edustalla. Tilojen käyttö on henkilöstölle ilmaista.

Mahdollisuus itsensä kehittämiseen

Kaupunki tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia kehittyä sekä työssä oppimalla että kouluttautumalla. Koulutuksia järjestävät niin virastot ja laitokset kuin kaupungin oma liikelaitos Oiva Akatemia.

Työsuhdematkalipulla matkat halvemmiksi

Työsuhdematkaliput ovat joukkoliikenteen henkilökohtaisia matkalippuja. Yhden 10 euron arvoisen setelin saa vähintään 30 vuorokautta voimassa olevan matkalipun ostamiseen. Lippua voi käyttää kaikkeen matkustamiseen joukkoliikennevälineillä.

Työterveyshuolto tukee työkykyä

Työterveyshuollon tavoitteena on tukea työntekijän työkykyä läpi koko työuran. Työterveystiimiin kuuluu työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työpsykologi ja työfysioterapeutti.

Lounas edullisesti

Kaupunki on järjestänyt henkilökunnalleen mahdollisuuden syödä kohtuuhintainen ja ravitseva ateria. Henkilöstökortin esittämällä kaupungin työntekijä saa lounaan Palmian henkilöstöravintoloissa henkilökuntahintaan.

Alennuksia uimahalleissa

Henkilöstökortilla saa alennusta normaalihintaisista kertalipuista uimahalleissa. Alennus kertalipusta on 2 euroa kaikissa Helsingin uimahalleissa kertalipun hinnasta riippumatta. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai etuihin. 
Kausilipuista annetaan alennusta seuraavasti:
- 50 % liikuntaviraston 1 ja 4 kuukauden kausilipuista
- 50 % Vuosaaren uimahallin 1 - 3 kuukauden kausilipuista sekä
- 50 % Helsingin Urheiluhallit Oy:n 3 ja 6 kuukauden kausilipuista.


Uimastadionin ja Kumpulan maauimaloiden sisäänpääsymaksuista alennus on puolet normaalihintaisesta lipusta/kortista. 

Henkilöstöliikunnan runsas tarjonta

Kaupungin henkilöstöliikunta tarjoaa henkilöstölle runsaasti ohjattua liikuntaa, kuten rasvanpoltto- ja hikijumppaa, Body Pumpia, lattaritanssia, voimavenyttelyä, kaukalopalloa, sählyä ja lajiesittelykursseja.

Henkilöstökerhoissa monipuolinen harrastustarjonta

Kaupunki tukee liikuntaa ja harrastamista myös työpaikkajoukkueissa ja liikuntakerhoissa. Kaupungin henkilöstökerhoissa harrastetaan monipuolisesti lähtien afrikkalaisesta kylätanssista golfiin ja musiikkiin. Koko henkilöstön kerhoja ovat bridgekerho, Kaupungin linnut -henkilöstökerho ja Stadin soutuklubi. Loppukesän kohokohta on elokuinen kirkkovenesoutukisa, jossa eri virastot ottavat toisistaan mittaa. Kisa on Suomen toiseksi suurin soututapahtuma heti Sulkavan suursoutujen jälkeen.

Kulttuuria, viihdettä ja musiikkia

Kaupungin henkilökunta saa alennuksia kaupungin runsaasta kulttuuritarjonnasta sekä yli 20 teatterissa 3 euron alennuksen lipun hinnasta. Kaupungin taidemuseon kaikkiin näyttelyihin alennuslipun hinnalla.

Alennuksia yrityksiltä

Useat Helsingin yritykset antavat tuotteista ja palveluista alennuksen kaupungin henkilöstölle kaupungin tekemien alennussopimusten mukaisesti.


24.08.2015
 
   
| Tietoa sivustosta | | Sivun ylläpito: kaupunginkanslia/henkilöstöosasto | Palaute sivusta | | Alkuun |

Helsingin kaupunki - Helsinkirekry