Palveluntuottajat ja hinnat

Mahalaukun tähystystutkimuksen palvelusetelituottajiksi hyväksytyt palveluntuottajat ja itsenäiset ammatinharjoittajat/erikoislääkärit (1.1.2017)

Mahalaukun tähystyksenne voidaan tehdä myös kaupungin valitsemalla yksityisellä lääkäriasemalla. Tutkimusta varten saatte 260 euron suuruisen palvelusetelin. Ylimenevän hintaosuuden maksatte itse. Teidän maksamanne hintaosuus (= palvelusetelin omavastuuosuus) ei oikeuta KELA-korvaukseen eikä lasku kerrytä asiakasmaksukattoa eikä siihen myönnetä toimeentulotukea.

Sisätautien poliklinikalla maksatte tähystystutkimuksesta 32,70 euroa. Keskimääräinen odotusaika siellä on noin 3 kuukautta.

Jos valitsette palvelusetelivaihtoehdon, Teidän tulee itse valita alla olevasta listasta palveluntuottaja ja tehdä ajanvaraus. Ajanvarausta tehdessänne ilmoittakaa, että teillä on Helsingin sosiaali- ja terveysviraston palveluseteli mahalaukun tähystystutkimusta varten. Palveluntuottajalta saatte tutkimukseen liittyvät ohjeet.

Tutkimukseen mennessänne Teillä tulee olla mukana meiltä saamanne palveluseteli ja kopio lähetteestä. Palveluseteli on voimassa kolme kuukautta allekirjoituspäivästä.
 

Palveluntuottaja Mahalaukun tähystyksen hinta Saamanne palvelusetelin arvo Potilaan maksettavaksi jäävä osuus Keskimääräinen odotusaika tutkimukseen
Lääkärikeskus Aava Oy, Annankatu 32 (Kamppi) 360 € 260 € 100 € 1–2 viikkoa
Mehiläinen Oy, Pohjoinen Hesperiankatu 17 (Töölö) ja Siltasaarenkatu 18 A (Ympyrätalo) 355 € 260 € 95 € 1 viikko
Suomen Terveystalo Oy, Jaakonkatu 3, 3. krs (Kamppi) 380 € 260 € 120 € 2 viikkoa

Viemällä hiiren lääkäriaseman nimen kohdalle pääsette linkin avulla lääkäriaseman internetsivustolle.

Sulje ikkuna