Helsingin kaupunki | Pöytäkirja |
| 1 (3) |
Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala |
|
| |
|
|
| |
| 27.06.2019 |
| |
|
|
| |
Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialajohtaja |
|
|
39 §
Suvilahden Tiivistämön ravintolapalvelujen hankinta
HEL 2019-005914 T 02 08 02 00
Päätös
Vs. toimialajohtaja päätti valita ravintolapalvelutuottajaksi käyttöoikeussopimuksena Beaver City Restaurants Oy:n Suvilahden Tiivistämön ravintolapalvelutuottajaksi.
Sopimus tehdään ajalle 1.9.2019 – 31.12.2022.
Käyttöoikeussopimuksen arvioitu arvonlisäveroton arvo koko sopimuskaudelle on noin 290 000 euroa.
Hankintasopimus sopijapuolten välillä syntyy vasta myöhemmin erikseen allekirjoitettavalla sopimuksella. Hankintasopimus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun ehdokas tai tarjoaja on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen ja valitusosoituksen tiedoksi.
Päätöksen perustelut
Hankintamenettely
Nuorisopalveluiden tapahtumayksikkö käynnisti Suvilahden Tiivistämön ravintolapalvelutuottajan kynnysarvon alittavan käyttöoikeussopimuksen kilpailutuksen kevyesti toteutettuna kilpailutuksena.
Hankinnasta julkaistiin ilmoitus Hilma –ilmoituskanavalla 23.5.2019. Tarjousajan päättymiseen eli 10.6.2019 klo 12:00 mennessä Hankintayksikkö vastaanotti yhteensä kolme tarjousta. Tarjoukset avattiin tarjousajan päätyttyä.
Määräaikaan mennessä jättivät seuraavat tarjoajat:
• Prandia Lunchering Oy
• Beaver City Restaurants Oy
• Helsingin Rock and Roll Oy
Tarjousten avaustilaisuudesta on laadittu pöytäkirja, joka on tämän päätöksen liitteenä 1.
Valintaperusteet
Hankittavan palvelun valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus. Kokonaistaloudellista edullisuutta vertaillaan alla määritellyn mukaisesti tarjoushinnan ja palvelun laatutekijöiden perusteella.
1. Hinta 40 %
Liikevaihdosta maksettava provisio hankintayksikölle.
Kilpailijat pisteytetään korkeimman provisiotarjouksen perusteella siten, että suurin provisio antaa 40 pistettä ja muut kilpailijat suhteutetaan tähän.
2. Laatu 60 %
Palvelun laatua vertaillaan seuraavien tekijöiden perusteella:
Jokaisesta osatekijästä annetaan pisteet asteikolla 0-5, jossa 5 on korkein.
Kilpailijat pisteytetään korkeimman laatupistemäärän perusteella siten, että suurin laatupistemäärä antaa 60 pistettä ja muut kilpailijat suhteutetaan tähän.
Tarjousten vertailu on tämän päätöksen liitteenä olevassa vertailutaulukossa, liite 2.
Parhaan tarjouksen vertailuperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus. Kokonaistaloudellisen edullisuuden perusteena käytettiin hinta- ja laatutekijöitä.
Tarjousvertailu osoittaa, että kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen on tehnyt Beaver City Restaurants Oy.
Lisätiedot
Pekka Mönttinen, toiminnanjohtaja, puhelin: 310 45807
pekka.monttinen(a)hel.fi
Liitteet
1 | Tiivistämö_ avauspöytäkirja 11.6.2019 |
2 | Tarjousten vertailu 14.6.2019 |
Muutoksenhaku
Muutoksenhaku hankintapäätökseen, pienhankinnat, kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta |
Otteet
Ote | Otteen liitteet |
Tarjoajat | Muutoksenhaku hankintapäätökseen, pienhankinnat, kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta |
Tiedoksi
Kuva/nuorisopalvelut
Kuva/hallinto-ja tukipalvelut
| ||||
Postiosoite | Käyntiosoite | Puhelin | Y-tunnus | Tilinro |
PL 25401 | Paavo Nurmen kuja 1 C | +358 9 310 1060 | 0201256-6 | FI0680001200062637 |
00099 HELSINGIN KAUPUNKI | Helsinki 25 | Faksi |
| Alv.nro |
kulttuurijavapaa-aika@hel.fi |
| +358 9 310 87770 |
| FI02012566 |
|
|