Helsingin kaupunki

Esityslista

38/2013

1 (1)

Yleisten töiden lautakunta

 

 

 

 

Ki/7

 

17.12.2013

 

 

 

 

 

 

7

Rakennusviraston katu- ja puisto-osaston osastopäällikön viran haettavaksi julistaminen

HEL 2013-015415 T 01 01 01 01

Päätösehdotus

Yleisten töiden lautakunta päättänee esittää kaupunginhallitukselle, että kaupunginhallitus päättää kehottaa rakennusvirastoa julistamaan katu- ja puisto-osaston osastopäällikön virka haettavaksi rakennustoimen johtosäännön sekä kaupungin kielitaitosäännön mukaisin pätevyysvaatimuksin ja niin, että virasta maksettava kokonaispalkka määräytyy Helsingin kaupungin johdon palkkausjärjestelmän vaativuusluokan 21 mukaisesti. Vaativuusluokassa 21 maksettava kokonaispalkka on 6038,90 – 8722,52 euroa kuukaudessa.

Esittelijä

Rakennusviraston katu- ja puisto-osaston osastopäällikkö on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle 1.9.2014 alkaen.

Katu- ja puisto-osasto toimii kadun ja tien pitäjänä ja huolehtii katujen, torien ja lautakunnan hallinnassa olevien viher- ja muiden yleisten alueiden suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon
järjestämisestä, ellei muissa johtosäännöissä ole toisin määrätty. Osaston päällikkö johtaa yksikön toimintaa ja vastaa siitä, että hyväksytyt tavoitteet saavutetaan (rakennustoimen johtosäännön §:t 6 ja 10)

Hallintosäännön 12 §:n mukaan viran haettavaksi julistamisesta päättää se viranomainen, joka ottaa viranhaltijan avoinna olevaan virkaan. Rakennustoimen johtosäännön 15 §:n mukaisesti osaston päällikön ottaa kaupunginhallitus yleisten töiden lautakunnan annettua hakijoista lausuntonsa.

Rakennustoimen johtosäännön 14 §:n perusteella katu- ja puisto-osaston osastopäällikön kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemusta hallinto- ja johtamistehtävistä.

Virasta maksettava kokonaispalkka määräytyy Helsingin kaupungin johdon palkkausjärjestelmän vaativuusluokan 21 mukaisesti. Vaativuusluokassa 21 maksettava kokonaispalkka on 6038,90 – 8722,52 euroa kuukaudessa. Lisätietoja johdon palkkausjärjestelmästä saa osoitteesta www.helsinkirekry.fi/vaativuusluokitus.

Esittelijä

kaupungininsinööri

Raimo K Saarinen

Lisätiedot

Tuula M Mäkelä, henkilöstöpäällikkö, puhelin: 310 38401

tuula.m.makela(a)hel.fi

Otteet

Ote

 

Kaupunginhallitus

 

Rakennusviraston Henkilöstöpalvelut

 

Kaupungininsinööri

 

.

 

Postiosoite

Käyntiosoite

Puhelin

Y-tunnus

Tilinro

 

 

 

 

 

 

 

Faksi

 

Alv.nro