Helsingin kaupunki

Esityslista

25/2014

1 (1)

Sosiaali- ja terveyslautakunta

 

 

 

 

Sotep/17

 

16.12.2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Päätöshistoria

Sosiaali- ja terveyslautakunta 20.08.2013 § 262

HEL 2013-008915 T 00 01 00

Päätös

Sosiaali- ja terveyslautakunta päätti, että sosiaali- ja terveysviraston tilojen ja laitteiden vuokralle antamisesta ja muusta käyttöön luovuttamisesta päättää virastopäällikkö enintään 5 000 000 euroon saakka ja talous- ja tukipalvelut -osaston osastopäällikkö enintään 2 000 000 euroon saakka.  Lisäksi sosiaali- ja terveyslautakunta päätti hyväksyä seuraavat tilojen ulosluovuttamisen periaatteet:

1. Vapaat tilat luovutetaan takaisin kiinteistöviraston hallittaviksi, mikäli niitä ei ole tarpeen käyttää sosiaali- ja terveysviraston omassa toiminnassa.

2. Mikäli tiloja ei tilojen vuokraamisessa kiinteistövirastolta noudatettavina olevien menettelyjen vuoksi voida luovuttaa kiinteistöviraston hallintaan, eikä sosiaali- ja terveysvirasto tarvitse tiloja omaan käyttöönsä, voi sosiaali- ja terveysvirasto vuokrata tilat väliaikaisesti ulkopuoliselle vuokralaiselle.

3. Käytöstä peritään vähintään sama vuokra, minkä sosiaali- ja terveysvirasto joutuu maksamaan kiinteistövirastolle lisättynä sosiaali- ja terveysviraston talous- ja tukipalvelut -osaston tilahallinnon kustannuksilla.

4. Yli vuodeksi käyttöön luovutettaessa on aina sovittava enintään kuuden kuukauden pituisesta irtisanomisajasta.

5. Luovutuksesta on tehtävä kirjallinen sopimus lukuun ottamatta kertaluontoisia, lyhytkestoisia tilaisuuksia.

6. Maa-alueita luovutetaan ainoastaan sosiaali- ja terveyslautakunnan päätöksellä.

Lisäksi sosiaali- ja terveyslautakunta päätti myöntää asianomaisen osaston osastopäällikölle tai hänen määräämälleen henkilölle oikeuden solmia vuokrasopimus asukkaan kanssa.

Esittelijä

virastopäällikkö

Matti Toivola

Lisätiedot

Jaana Lunnela, tilapalvelupäällikkö, puhelin: 310 42505

jaana.lunnela(a)hel.fi