Helsingin kaupunki

 

 

 

Palmia-liikelaitoksen johtokunta

 

 

Päätöstiedote nro 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kokousaika: 27.8.2015 klo 15.00

Kokouspaikka: Läkkisepäntie 23, 00620 Hki kokoustila Meikku

Toimitusjohtaja

1

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen sekä pöytäkirjan tarkastajien valinta pdf html

 

Päätös
Esittelijän muutetun ehdotuksen mukaan
Palmia-liikelaitoksen johtokunta päättää todeta kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Samalla Palmia-liikelaitoksen johtokunta päättää valita pöytäkirjantarkastajiksi jäsenet Posti ja Yang sekä varatarkastajiksi jäsenet Antell ja Warto.

 

2

Palmia-liikelaitoksen johtosäännön muuttaminen pdf html

 

Päätös
Ehdotuksen mukaan

- Palautusehdotus 1
Suoranta Anu
Johtokunta päättää palauttaa johtosääntömuutoksen valmisteluun siten, että nimenmuutoksen rinnalla liikelaitoksen operatiivinen johto käynnistää yhdessä  omistajan  kanssa selkeän strategiavalmistelun liikelaitoksen tulevaisuudesta ja toiminnan painotuksista.

Johtokunta edellytti strategian valmistelua yksimielisesti jo 2.7.2015 pidetyssä johtokunnan kokouksessa. Johtokunta edellyttää myös, että henkilöstön työhyvinvoinnista huolehditaan nimenmuutosprosessissa.

- Hylkäysehdotus 1
Suoranta Anu
Johtokunta ei hyväksy johtosääntömuutosta. Johtokunnan 2.7.2015 kokouksessa edellyttämää liikelaitoksen strategiavalmistelua liikelaitoksen tulevaisuudesta ja toiminnan painotuksista ei ole esitelty johtokunnalle.

- Eriävä mielipide 1
Suoranta Anu
Eriävä mielipide.

Johtosäännön muutokselle ei ollut edellytyksiä, koska johtokunnan yksimielisesti 2.7.2015 kokouksessa edellyttämää liikelaitoksen strategiavalmistelua liikelaitoksen tulevaisuudesta ja toiminnan painotuksista ei ole esitelty johtokunnalle. Nimenmuutos ja uuden brändin rakentamiseen kytkeytyy moninaisia muutoksia sekä liikelaitoksen toiminnassa että henkilöstön työnteon ja hyvinvoinnin näkökulmasta. Näitä voisi hallita kaupunkilaisten edun mukaan strategiatyöllä.

Päätöshistoria

[pdf] [html]

 

 

3

Ilmoitusasiat pdf html

 

Päätös
Esittelijän muutetun ehdotuksen mukaan
Palmia-liikelaitoksen johtokunta päättää merkitä tiedoksi toimitusjohtajan ajankohtaiskatsauksen liittyen ruokatuotantokonseptiselvitykseen.

 

4

Tämän kokouksen päätösten täytäntöönpano pdf html

 

Päätös
Ehdotuksen mukaan

 

Helsingissä 27.08.2015

Jenni Koskinen, tämän kokouksen tiedottaja

puhelin 27140

jenni.koskinen@palmia.fi