Helsingin kaupunki

Esityslista

5/2015

1 (1)

Palmia-liikelaitoksen jk

 

 

 

 

Tj/3

 

6.8.2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Päätöshistoria

Palmia-liikelaitoksen jk 02.07.2015 § 23

HEL 2015-007401 T 00 00 00

Päätös

Palmia-liikelaitoksen johtokunta päätti merkitä selostuksen ja käymänsä keskustelun tiedoksi.

Helsingin kaupungin liikelaitos Palmian johtokunta kiinnittää huomiota siihen, että sille ei toistuvista pyynnöistä huolimatta tarjota päätöksentekoa varten riittävää informaatiota. Vajaa ja aikataulultaan ongelmallinen tiedonsaanti koskee myös nyt käsittelyssä olevaa liikelaitoksen nimen ja brändin luovuttamista Helsingin kaupungin Palvelut Oy:n käyttöön. Johtokunta kuuli Palmian brändin myymisestä ensimmäistä kertaa 17.6.2015 ja johtokunnan oletetaan päättävän myynnistä 6.8.2015.

Helsingin liikelaitos Palmian johtokunta näkee, että voidakseen edetä kohti päätöstä liittyen Palmian liikelaitoksen brändin omistajuudesta, sen tulee saada päätöksenteon tueksi seuraavat kirjalliset selvitykset:

- omistajan selkeä strategia liikelaitoksen tulevaisuudesta ja toiminnan painotuksista
- vaihtoehtoiset skenaariot brändimuutoksen liittyvistä toimista ja niiden kustannusvaikutuksista
- johtokunta toteaa, että omistajan tulisi laatia pohjaesitys, joka tulisi tuoda johtokunnalle lausunnolle heinäkuun 2015 loppuun mennessä

Edellä esitettyjen toimenpiteiden johdosta johtokunta toteaa, että päätöksentekoaikataulu on liian kireä eikä johtokunta tule annetussa aikataulussa tekemään johtosääntömuutosesitystä valtuustolle Palmia-nimen luovutuksesta Helsingin kaupungin Palvelut Oy:lle.

Esittelijä

toimitusjohtaja

Antti Värtelä

Lisätiedot

Raimo Niippa, hallintopäällikkö, puhelin: 310 27609

raimo.niippa(a)palmia.fi