Helsingin kaupunki

Pöytäkirja

11/2020

1 (2)

Kasvatus- ja koulutuslautakunta

 

 

 

 

Asia/16

 

22.09.2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

§ 243

Kolmen jäsenen, neljän varajäsenen, puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta ammatillisen koulutuksen opiskeluoikeustoimikuntaan

HEL 2020-009238 T 00 00 02

Päätös

Kasvatus- ja koulutuslautakunta päätti myöntää eron ammatillisen koulutuksen opiskeluoikeustoimikunnan työelämää edustavalle varsinaiselle jäsenelle Merja Jacobssonille, opettajien edustajan Heli Tuokon henkilökohtaiselle varajäsenelle Asta Lehtiselle, opiskeluhuollon henkilöstön edustajan Jaana Toijosen henkilökohtaiselle varajäsenelle Heta Puroselle, opiskelijoita edustavalle varsinaiselle jäsenelle Joni Rönkölle ja hänen henkilökohtaiselle varajäsenelle Peppi Naakalle sekä koulutuksen järjestäjää edustavalle varsinaiselle jäsenelle Crister Nybergille ja hänen henkilökohtaiselle varajäsenelle Hanna Laurilalle heidän jäsenyydestään.

Kasvatus- ja koulutuslautakunta päätti valita työelämää edustavaksi varsinaiseksi jäseneksi Leena Apellin, opettajia edustavan Tuokon henkilökohtaiseksi varajäseneksi Tiina Tampion ja opiskeluhuollon henkilöstöä edustavan Toijosen henkilökohtaiseksi varajäseneksi Annika Riskan.

Opiskelijoita edustavaksi varsinaiseksi jäseneksi lautakunta päätti valita Matvei Ivanovin ja hänen henkilökohtaiseksi varajäseneksi Janet Nyholmin.

Edelleen koulutuksen järjestäjää edustavaksi varsinaiseksi jäseneksi lautakunta päätti valita Hanna Laurilan ja hänen henkilökohtaiseksi varajäseneksi Hanna Kauniston.

Lisäksi kasvatus- ja koulutuslautakunta päätti valita toimikunnan puheenjohtajaksi Hanna Laurilan ja varapuheenjohtajaksi Hanna Kauniston.

Kaikki valitaan vuoden 2021 joulukuun lopussa päättyväksi toimikaudeksi.

Esittelijä

lukio- ja ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön johtaja

Arja Kukkonen

Lisätiedot

Anu Kangaste, johtava lakimies, puhelin: 310 87180

anu.kangaste(a)hel.fi

Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusohje, kasvatus- ja koulutuslautakunta

Päätösehdotus

Päätös on ehdotuksen mukainen.

Esittelijän perustelut

Hallintosäännön 15 luvun 1 §:n 1 momentin 5 kohdan mukaan kasvatus- ja koulutuslautakunta päättää, ellei toimivallasta ole muutoin säädetty tai määrätty, ammatillisen koulutuksen opiskeluoikeustoimikunnan asettamisesta.

Uusien jäsenien valinta on tarpeen, koska osa varsinaisista jäsenistä sekä henkilökohtaisista varajäsenistä ei ole enää kaupungin palveluksessa. Lisäksi opiskelijajäsenet ovat valmistumassa

Esittelijä

lukio- ja ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön johtaja

Arja Kukkonen

Lisätiedot

Anu Kangaste, johtava lakimies, puhelin: 310 87180

anu.kangaste(a)hel.fi

Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusohje, kasvatus- ja koulutuslautakunta

Tiedoksi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

 

Postiosoite

Käyntiosoite

Puhelin

Y-tunnus

Tilinro

PL 51300

Töysänkatu 2 D

+358 9 310 8600

0201256-6

FI2922661800003009

00099 HELSINGIN KAUPUNKI

Helsinki 51

Faksi

 

Alv.nro

kasvatusjakoulutus@hel.fi

www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

 

 

FI02012566