Helsingin kaupunki

Pöytäkirja

4/2013

1 (1)

Eläintarhan johtokunta

 

 

 

 

Etj/3

 

21.11.2013

 

 

 

 

 

 

§ 34

Korkeasaaren eläintarhan intendentin virantoimitusvelvollisuuden muuttaminen

HEL 2013-014160 T 01 01 00

Päätös

Korkeasaaren eläintarhan johtokunta päätti muuttaa intendentti Kirsi Pynnönen-Oudmanin viranhoitomääräystä siten, että hän jatkossa vastaa eläintarhan eläintilojen suunnittelutyöstä ja muista eläintarhan johtajan osoittamista tehtävistä.

Esittelijä

eläintarhan johtaja

Jukka Salo

Lisätiedot

Irmeli Lind, hallintopäällikkö, puhelin: 09 310 78422

irmeli.lind(a)hel.fi

Otteet

Ote

Otteen liitteet

Asianomainen

Oikaisuvaatimusohje, kaupunginhallitus

Päätösehdotus

Korkeasaaren eläintarhan johtokunta päättänee muuttaa intendentti Kirsi Pynnönen-Oudmanin viranhoitomääräystä siten, että hän jatkossa vastaa eläintarhan eläintilojen suunnittelutyöstä ja muista eläintarhan johtajan osoittamista tehtävistä.

Tiivistelmä

Korkeasaaren eläintarhan eläintilojen suunnittelu ja rakennuttaminen edellyttävät onnistuakseen hyvää ymmärrystä siitä mitä vaatimuksia eläintarhaeläimet asettavat tiloille. Jotta rakentamishankkeissa voidaan jatkossa varmistaa riittävä osaaminen eläintarhan eläintilojen suunnittelussa ja rakentamisessa, on perusteltua, että olemassa olevan osaamisen hyödyntäminen tähän varmistetaan.

Kirsi Pynnönen-Oudman on siirtynyt ajalle 4.3.2013 -31.12.2013 hoitamaan ko. tehtävää määräaikaisesti. Perustuen hyviin kokemuksiin tästä määräaikaisesta työtehtävien muutoksesta on tarkoituksenmukaista, että Kirsi Pynnönen-Oudman siirtyy vastaamaan eläintilojen rakentamiseen liittyvistä tehtävistä toistaiseksi.

Laki kunnallisesta viranhaltijasta (11.4.2003/304, 5 luku 23 §) määrittää, että viranhaltijan toimitusvelvollisuutta voidaan muuttaa virkasuhteeseen ottamisesta päättävän viranomaisen toimesta jos toiminnan uudelleenjärjestely tai muu perusteltu syy sitä edellyttää.

Korkeasaareen eläintarhan johtosäännön (12 §) mukaan viranhaltijoiden virkaanottamisesta päättää eläintarhan johtokunta.

Pynnönen-Oudmanin kuuleminen virantoimitusvelvollisuuden muuttamisesta on pidetty 28.10.2013.

Esittelijä

eläintarhan johtaja

Jukka Salo

Lisätiedot

Irmeli Lind, hallintopäällikkö, puhelin: 09 310 78422

irmeli.lind(a)hel.fi

Otteet

Ote

Otteen liitteet

Asianomainen

Oikaisuvaatimusohje, kaupunginhallitus

Tiedoksi

Asianomainen

 

Postiosoite

Käyntiosoite

Puhelin

Y-tunnus

Tilinro

 

 

 

 

 

 

 

Faksi

 

Alv.nro