Päänavigaatio Alanavigaatio Sisältö
Pienennä tekstiä Suurenna tekstiä  | 
|  
 
Kuva: Rhinoceros Oy, Mari Thorin
Hae sivuiltamme:

Sivukartta
Hae palveluja
Hae puhelinnumeroita
23.12.2014
Suomenkielinen työväenopisto >  Opiskelu >  Kuvataide > 
 Kuvataide
Kuuntele

Kuvataiteen opiskelu sopii kaikille: sekä harrastajille että perus- ja jatko-opintoihin tähtääville iästä riippumatta. Tarjoamme perinteisten piirustus-, maalaus- ja kuvanveistokurssien lisäksi kokeilevia kursseja sekä monenlaisia sovelletun kuvataiteen kursseja kuten valokuvausta, videokuvausta, keramiikkaa ja posliinimaalausta. Kursseillamme opit myös kuvataiteen monia erikoistekniikoita. Ohjelmassamme on myös taidehistorian luentosarjoja ja taideteoriaa.

Suurin osa opetuksesta tapahtuu koko lukukauden pituisilla kursseilla. Useille syksyn kursseille löytyy keväällä jatkokurssi. Lisäksi on lyhytkursseja, jotka muodostavat omia, erillisiä opintokokonaisuuksia. Lyhytkurssit voivat myös täydentää pitkiä kursseja, jolloin niitä kannattaa ottaa lisäkursseiksi. 

Keskisessä alueopistossa kuvataideopetustilana on Kuvataidekeskus Happi, Sörnäisten rantatie 31. Myös muissa alueopistoissa on kuvataideopetukseen tarkoitettuja tiloja. Käytössämme on maalaus-, keramiikka-, kuvanveisto-, posliini- ja videoluokkia.

Oppilaat kustantavat materiaalit ja välineet itse. Joillakin kursseilla tehdään yhteishankintoja, joista tiedotetaan erikseen.
 

Huom! Kuvataiteen perusopintojen ryhmä alkoi tammikuussa 2012. Opetusta annetaan visuaalisten valtakunnallisen yleisen oppimäärän opetussuunnitelman perusteiden mukaisesti. Lue lisää.

Opinto-ohjelma syksy 2014 (pdf-tiedosto)

Kuvataide

 

 

 


14.10.2014
 Lisätietoja

Opintoneuvonta
Ilmoittautumisohje
Asiakaspalvelu

 
   
Sivun ylläpito: Suomenkielinen työväenopisto | Palaute | | Alkuun |

Helsingin kaupunki - Suomenkielinen työväenopisto