Päänavigaatio Alanavigaatio Sisältö
Pienennä tekstiä Suurenna tekstiä  | 
|   På svenska   |   In English   |  
 
Liikuntavirasto Rakentamisen etusivun kuva
Hae sivuiltamme:

Sivukartta
Hae palveluja
Hae puhelinnumeroita
22.08.2014
Liikuntavirasto >  Rakentaminen > 
 Huoltorakennuksia, palloilualueita ja tekojääratoja
Kuuntele

Huoltorakennuksia, palloilualueita ja tekojääratoja
Kontulan, Kurkimäen, Käpylän, Pukinmäen, Myllypuron ja Puotilan liikuntapuistoon rakennutettiin vuosituhannen vaihteessa huoltorakennuksia. Neljä viimeksi mainittua huoltorakennusta suunniteltiin liikuntaviraston toimesta valmistellun tyyppihuoltorakennuksen pohjalta.  Kivitorpan kentälle valmistui vuosituhannen alussa myös uusi huoltorakennus, joka on puurakenteinen tyyppihuoltorakennus. 

Liikuntavirasto on peruskorjannut vuosittain nurmipintaisia palloilualueita muun muassa Töölön pallokentälle sekä Käpylän, Pirkkolan, Puistolan, Talin ja Kontulan liikuntapuistoon. Käpylän liikuntapuistoon on rakennettu myös kaksi uutta hiekkatekonurmipintaista tekojäärataa. Pukinmäen liikuntapuistoon rakennettiin siirrettävä tekojäärata ja 2006 Rautatientorille saatiin samaa tekniikka käyttävä siirrettävä tekojäärata. Sen palvelutaso nousi 2008 alussa uuden kahvilarakennuksen myötä. Sama rakennus siirretään kesäksi Aurinkolahden uimarannalle.

Kallion tekojääradan hiekkatekonurmi on peruskorjattu, samoin Talin jalkapallohallin kumirouhetekonurmi. Töölön pallokentän lämmitetyn kumirouhetekonurmikentän peruskorjaustyö on myös valmistunut ja viereinen kivituhkapintainen kenttä sai uuden kumirouhepäällysteen vanhasta Finnair Stadiumin tekonurmesta.

Uusia tekonurmikenttiä on valmistumassa mm. Pirkkolaan, Munkkiniemeen ja Lauttasaareen. Liikuntavirasto on viime vuosina rakentanut joko itse tai yhdessa muiden hallintokuntien kanssa lähiliikuntapaikkoja eri puolille kaupunkia. Niitä hyödyntävät eri ikäiset lapsista ikäihmisiin.


17.12.2013
 
   
Sivun ylläpito: Liikuntavirasto | Palaute sivusta | | Alkuun |

Helsingin kaupunki - Liikuntavirasto