Päänavigaatio Alanavigaatio Sisältö
Pienennä tekstiä Suurenna tekstiä  | 
|  
 
Stadin ammattiopisto >  Nuorten työpajat
Nuorten työpajat
Kuuntele

Oletko työtön helsinkiläinen nuori?

Nuorten työpajat tarjoavat sinulle mahdollisuuden tutustua itseesi ja omiin mahdollisuuksiisi työkokeilun avulla. 

Työpajoja on neljä: Mediakylpylä, Metalliverstas, Sininen Verstas ja WooDoo-werstas.

Työpajassa pääset tekemään harjoitus- ja tilaustöitä ja kehittämään ammatillista osaamistasi. Työkokemus parantaa mahdollisuuksiasi päästä opiskelemaan. Työpajajaksolla ammatilliset valmiutesi kehittyvät ja taitosi pajan erikoistumisalueella kasvavat.

Pajat on tarkoitettu ensisijaisesti 15–19-vuotiaille työttömille nuorille. Otamme pajoille myös alle 25-vuotiaita nuoria, jos pajoilla on vapaita paikkoja. Kaikilla pajoilla on haku käynnissä jatkuvasti.

Voit päästä pajoille työkokeiluun keskimäärin viiden kuukauden jaksolle. Pajoilla toteutetaan Tulevaisuustiskin työelämävalmennusta, TE-toimiston työkokeilua tai Stadin ammattiopiston työssäoppimisjaksoja. Tarkempia tietoja kohdasta "Miten pajoille haetaan".

Otamme peruutuspaikoille uusia nuoria, kun paikkoja vapautuu. Työkokeiluajalta maksetaan työmarkkinatukea.Tarjoamme työpajoissa vuosittain keskimäärin viiden kuukauden mittaisen työkokeilupaikan 270 nuorelle.

Työpajojen oppimisympäristöt on tunnistettu. Oppimisympäristön tunnistamisraportit löytyvät linkkeinä pajojen omilta sivuilta.

Nuorten työpajojen toiminnasta vastaa työpajaesimies Tarja Taskinen-Okungbowa, puh. 09 310 84053, tarja.taskinen(at)stadinao.fi.


27.11.2015
Mediakylpylän banneri
Metallica-työpajan banneri
Sinisen verstaan banneri
Woodoo-verstaan banneri
 
   
Sivun ylläpito: Stadin ammattiopisto | Palaute | | Alkuun |

Helsingin kaupunki - Stadin ammattiopisto