logo

Etusivu  -  Säännöt  -  Palkintomerkin tarina  -  Voittajat

HELSINGIN KAUPUNGIN YMPÄRISTÖPALKINTO 2015

Helsingin kaupungin ympäristöpalkinto on tunnustus arvokkaasta työstä yhteisen ympäristömme puolesta. Ympäristöpalkinto on jaettu vuodesta 2008 lähtien ja sen on saanut tähän mennessä viisi helsinkiläistä toimijaa.

pirinenVuoden 2015 palkinto myönnettiin valtakunnallisten hometalkoiden päällikkönäkin työskennelleelle sisäilma-asiantuntija, tekniikan tohtori Juhani Piriselle.

Pirisen ansioita ovat sisäilmatiedon ja korjauskäytäntöjen osaamisen yhdistäminen sekä työtä pelkäämätön ote kosteus- ja homevaurioituneiden rakennusten korjaamisurakassa. Juhani Pirinen on työskennellyt hometalkoot -toimintaohjelman ohjelmapäällikkönä ympäristöministeriössä ja tuottanut arvokasta tietoa ja ohjeita kosteus- ja homevaurioituneiden rakennusten korjaamisesta.

Hän on myös pitkään toiminut korjausneuvontatoiminnan johtajana Hengitysliitto Heli ry:ssä. Pirinen on väitellyt pientalojen mikrobivaurioista vuonna 2006 ja hänellä on monipuolinen osaaminen mikrobi- ja kosteusvauriotutkimuksesta, rakennesuunnittelusta sekä opetustyöstä. Pirinen on työllään auttanut tuhansia ihmisiä, jotka ovat joutuneet ongelmiin kosteusvaurioituneiden rakennusten takia.

Testaa tietosi sisäilmasta.

Pelaa!

Ympäristöpalkinto myönnetään helsinkiläiselle toimijalle. Palkittava taho voi olla myös valtakunnallinen, jolloin kilpailuun ehdotetulla toiminnalla tai teolla tulee olla merkittäviä vaikutuksia Helsingissä. Voittaja saa käyttöönsä Helsingin kaupungin ympäristöpalkinto 2015 -merkin. Katso tästä kilpailun säännöt.